Φιλικό και χρόνο στον Αγγελούδη - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Φιλικό και χρόνο στον Αγγελούδη




Αύριο ((06/09) θα διεξαχθεί στις Σέρρες η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Εθνικό Γαζώρου και τον Ηρακλή. Μάλιστα o Νίκος Παπαδόπουλος σκέφτεται να δώσει χρόνο και στον Νίκο Αγγελούδη ο οποίος θα είναι μια επιπλέον λύση για την επιθετική γραμμή των κυανόλευκων την φετινή χρονιά.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος θέλει να δει ακόμα περισσότερο βελτίωση στο αυριανό φιλικό κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου, ενώ δεν αποκλείεται να δοκιμάσει στην αρχική εντεκάδα το βασικό αγωνιστικό σχήμα που θα ξεκινήσει στον επαναληπτικό παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στην Λαμία στις (12/09). Το αυριανό παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:000 στα γήπεδα της ΕΠΣ Σερρών.

Άπαντες παρόντες είναι στα πλάνα του Νίκου Παπαδόπουλου για το αυριανό φιλικό, εκτός από τους Μπάμπα-και Μπαρτολίνι οι οποίοι λογίζονται πως θα είναι έτοιμοι στην αρχή του πρωταθλήματος. Το ιατρικό τιμ του Ηρακλή εκφράζει την αισιοδοξία του για τους δυο παίκτες (σ.σ. Μπάμπα-Μπαρτολίνι), ότι θα είναι στα πλάνα του Νίκου Παπαδόπουλου για την πρεμιέρα στης Football League. Στην ομάδα του Ηρακλή περιμένουν και την κλήρωση του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί την Τρίτη (09/09).

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ