ΠΑΟΚ: Στατιστικά με ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΟΚ: Στατιστικά με ΠΑΣ Γιάννινα

Με αφορμή το προσεχές ματς με τον «Άγιαξ της Ηπείρου» οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου» παρουσιάζουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες
Πιστοί στην… παράδοση που τους θέλει να παρουσιάζουν στατιστικά και πληροφορίες πριν από κάθε ματς του ΠΑΟΚ, οι ιθύνοντες του «Δικεφάλου» δίνουν τη δυνατότητα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας στους φιλάθλους να ενημερωθούν σχετικά.
Αναλυτικά αναφέρεται: «Το paokfc.gr σας βάζει από νωρίς στο κλίμα της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος στο γήπεδο της Τούμπας. Διαβάστε μερικές ενδιαφέρουσες και άγνωστες πληροφορίες αλλά και τα στατιστικά από τις αναμετρήσεις των δύο ομάδων στο θεσμό:
#3 φορές έχουν συναντηθεί για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος μέχρι τώρα ο ΠΑΟΚ με τα Γιάννινα και μόλις η μία από αυτές ήταν για την φάση των “16″ προς “8″, όπως συμβαίνει και τώρα. Τη μοναδική φορά που έχουν βρεθεί οι δύο ομάδες στην φάση των “16″ ο ΠΑΟΚ έχει πάρει την πρόκριση σε μονό παιχνίδι, την σεζόν 2010-11 με νίκη 2-1 μέσα στην Τούμπα.
#8 Φεβρουαρίου 1976 ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος και τότε ήταν για την φάση των “20″ προς “16″, αφού είχαν γίνει 12 αναμετρήσεις και τέσσερις ομάδες είχαν περάσει χωρίς αγώνα. Τότε ο ΠΑΟΚ είχε επικρατήσει με 2-0. Ο Άγγελος Αναστασιάδης όχι μόνο αγωνίστηκε τότε στην αναμέτρηση, αλλά σημείωσε και το ένα από τα δύο γκολ του ΠΑΟΚ στο 41ο λεπτό της αναμέτρησης και ήταν εκείνος που είχε γράψει το τελικό 2-0. Το σκορ είχε ανοίξει ο Γκουερίνο στο 31ο λεπτό.
#13 νίκες στα τελευταία του 20 ματς για το Κύπελλο Ελλάδος έχει ο ΠΑΟΚ, μαζί με τον περσινό τελικό της διοργάνωσης. Μετρά ακόμη μια ισοπαλία, εκτός έδρας με τον Λεβαδειακό την περσινή περίοδο και 6 ήττες σε αυτό το διάστημα των τριών τελευταίων σεζόν.
#2 Φεβρουαρίου 2010 ήταν η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τα Γιάννινα, η μοναδική που έγινε στην έδρα της ομάδας της Ηπείρου και η μόνη νίκη του ΠΑΣ σε αυτά τα τρία ματς ανάμεσα στους δύο αντιπάλους. Το 4-0 εκείνης της αναμέτρησης είναι η τελευταία βαριά ήττα του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο Ελλάδος».http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/439788-PAOK-Statistika-me-PAS-Giannina

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ