Μπήκε με το δεξί , αλλά θέλει ακόμα πολύ δουλεια - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Μπήκε με το δεξί , αλλά θέλει ακόμα πολύ δουλεια




Ο Ηρακλής πέρασε από την Κατερίνη κερδίζοντας με 0-1 τον Πιερικό και μπήκε με το δεξί στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Οι κυανόλευκοι είχαν και την συμπαράσταση 3.000  οπαδών του οι οποίοι έσπρωξαν την ομάδα τους σε μια δύσκολη νίκη η οποία ήρθε με κεφαλιά του Περόνε. στο 52' λεπτό, όμως το παιχνίδι σημαδεύτηκε από δυο σοβαρά λάθη του διαιτητή Τζήλου από την Λάρισα.

Ανώτερος ο Ηρακλής στο πρώτο ημίχρονο έχασε αρκετές ευκαιρίες, όμως η καλύτερη την έχασε ο Περόνε ο οποίος έκανε ένα ωραίο πλασέ στο 10' λεπτό, όμως η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ. Ο Ηρακλής πίεσε αρκετά τον γηπεδούχο Πιερικό, αλλά χωρίς ουσιαστικές ευκαιρίες, όμως το πρώτο ημίχρονο σημαδεύτηκε από το αντιαθλητικό μαρκάρισμα πάνω στον Ζιάμπαρη ο οποίος γέμισε με αίματα και αποχώρησε για περίπου 7' λεπτά από το γήπεδο για να του βάλουν επίδεσμο στο κεφάλι.

Στην συγκεκριμένη φάση ο διαιτητής όχι μόνο δεν έδειξε την κόκκινη κάρτα αλλά δεν έδωσε ούτε καν φαουλ.



Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής μπήκε πιο δυνατά και ευτύχησε να προηγηθεί με κεφαλιά του Περόνε στο 52' λεπτό έπειτα από ωραία εκτέλεση κόρνερ του Πουρτουλίδη.  Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να τελειώσουν το παιχνίδι, αλλά ο Παπατωλίκας είπε ''όχι '' στον Πουρτουλίδη που αστόχησε σε ανεπανάληπτο τετ α τετ στο 55' λεπτό.

Καθώς κυλούσε ο χρόνος ο Ηρακλής οπισθοχώρησε δίνοντας χώρο στους παίκτες του Πιερικού που διαμαρτύρονται για πέναλτι, όταν ο Μανίκας έπιασε το σουτ και η μπάλα βρίσκει το χέρι του Στάμου σύμφωνα με τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων, και τους παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου να ζητούνε οφσάιντ. Ο διαιτητής Τζήλος έδωσε κόρνερ για την ομάδα του Πιερικού στην συγκεκριμένη φάση, όμως το βίντεο δείχνει ότι βρίσκει στο χέρι του Δημήτρη Στάμου.

Σαφέστατα ένα πολύ σημαντικό διπλό για την ομάδα του Ηρακλή που ήρθε με αρκετή δυσκολία, και τώρα στον δρόμο των κυανόλευκων θα βρεθεί ο Ολυμπιακός Βόλου που ηττήθηκε από την Ζάκυνθο με 0-2.

Για να θεωρηθεί σημαντικό το σημερινό διπλό, οι κυανόλευκοι πρέπει να δείξουν ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από το σημερινό, διότι έχουν να αντιμετωπίσουν μια πιο ποιοτική ομάδα η οποία έπεσε θύμα έκπληξης την πρώτη αγωνιστική.


Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ