Κάμπος: «Δονείται το γήπεδο από τον κόσμο του Άρη, δεν με ενδιαφέρει η κατηγορία» - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Κάμπος: «Δονείται το γήπεδο από τον κόσμο του Άρη, δεν με ενδιαφέρει η κατηγορία»

Κάποιες τυπικές λεπτομέρειες απομένουν σύμφωνα με τον Πάουλο Κάμπος, ώστε να είναι αυτός ο νέος τεχνικός του Άρη.
 <b>Τον έβγαλε από την αφάνεια, "υπέγραψε" ένα ασύλληπτο ρεκόρ, αλλά...</b>
Ο Βραζιλιάνος μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η πρόταση του Άρη είναι πέρα ως πέρα τιμητική για τον ίδιο, ενώ επεσήμανε ότι απομένουν οι τελικές συζητήσεις για να επισημοποιηθεί η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:
Για τις επαφές που είχε με τους ανθρώπους του Άρη: «Εχω επικοινωνήσει με τους ανθρώπους του Άρη και συγκεκριμένα με κάποιον εκπρόσωπο της διοίκησης. Είμαι πολύ χαρούμενος που μου έγινε μία τέτοια πρόταση. Είναι μεγάλη τιμή για μένα το ενδιαφέρον του Άρη. Γνωρίζω την δυναμική του κόσμου. Απομένουν οι τελικές συζητήσεις και να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες».
Για το πότε θα μπορεί να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη αν επισημοποιηθεί η συμφωνία: «Εφόσον διευθετηθούν οι λεπτομέρειες εννοείται ότι θα είμαι στη Θεσσαλονίκη όσο πιο σύντομα μπορώ. Γνωρίζω την Ελλάδα από την παρουσία μου στον Αστέρα Τρίπολης και τον Ατρόμητο. Είναι μεγάλη τιμή η πρόταση του Άρη, ιδίως όταν γίνεται σε μία περίοδο οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα».
Για το αν έχει μία γενικότερη άποψη για τον Άρη: «Ο σύλλογος έχει μια μεγάλη ιστορία. Οι οπαδοί του ειναι από τους πιο παθιασμένους στην Ελλάδα. Αυτό που αντίκριζα κάθε φορά ως αντίπαλος ήταν ότι το παιχνίδι το αντιμετώπιζαν ως γιορτή. Ένιωθα να δονείται το γήπεδο».
Για το ότι η ομάδα αγωνίζεται στη Γ΄Εθνική: «Εχουμε μάθει να αγαπάμε το ποδόσφαιρο. Δεν μας ενδιαφέρει η κατηγορία. Με σκληρή δουλειά και υπομονή η ομάδα θα επιστρέψει εκεί που της αξίζει».
Για το αν θα επιλέξει ο ίδιος τους συνεργάτες του: «Εφόσον δεν έχουμε υπογράψει ακόμα το συμβόλαιο δεν μπορώ να μιλήσω ξεκάθαρα γι αυτό τον τομέα. Αν όλα πάνε καλά θα διευθετήσουμε και το θέμα των συνεργατών μου».
Για το αν θα έχει νέα επικοινωνία με τους ανθρώπους του Άρη: «Σήμερα θα ξαναμιλήσουμε με τους ανθρώπους του Άρη. Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που θέλω να εξακριβώσουμε. Όπως για παράδειγμα που θα μείνω, καθώς θα έρθει μαζί μου στην Ελλάδα και η οικογένεια μου».
 http://www.pressaris.gr/%CE%BA%CE%AC%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%B3%CE%AE%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CF%8C%CF%83

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ