Keep profile low... - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Keep profile low...




Ο Ηρακλής ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα κάνοντας το 2/2, και τώρα θα αντιμετωπίσει μια ομάδα την οποία δεν κέρδισε στις χαμηλές κατηγορίες, παρά μόνο στο Κύπελλο πέρσι όταν πέρασε στα πέναλτι τον Τύρναβο στο Αλκαζάρ.

Οι κυανόλευκοι δείχνουν μια σταθερότητα στο αγωνιστικό κομμάτι, κάτι το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα από την πειθαρχία που υπάρχει μέσα στο χορτάρι, αλλά και από κλίμα που υπάρχει μέσα στα αποδυτήρια. Η σοβαρότητα που έχει ο Ηρακλής σε αυτά τα δυο παιχνίδια είναι αυτό που ζητάει και ο Νίκος Παπαδόπουλος από τους παίκτες του.

Η χθεσινή τοποθέτηση του Νίκου Παπαδόπουλου στην συνέντευξη τύπου για τους νεαρούς παίκτες (σ.σ. ''Ζητάω χάρη να μην τους «τρελάνουμε», δεν μπορούν να διαχειριστούν την δημοσιότητα''), βεβαίως χαρακτηρίζεται ως θετικότατη, γιατί οι νεαροί παίκτες στην Ελλάδα δεν θέλουν και πολύ να υπερεκτιμήσουν τους εαυτούς τους, αλλά και να ξεφύγουν από τον στόχο της ομάδας.

Τα νεαρά παιδιά του Ηρακλή έχουν δέσει με την εμπειρία των μεγαλυτέρων (σ.σ. Περονε-Ρομανο-Μπουκουβάλας κ.α), και αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Η ομάδα θα βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι και αυτό θα γίνει μόνο αν ο Ηρακλής συνεχίζει να δουλεύει χωρίς υπερβολές αλλά και χαλαρότητα λόγω των αποτελεσμάτων του.

Σαφέστατα για να δημιουργηθεί ένα κλίμα, υπάρχει η οικονομική υγεία μέχρι τώρα στην ομάδα. Ο ενθουσιασμός του νέου μεγαλομετόχου έχει μεταφερθεί  πρώτα στην ομάδα η οποία πλέον κοιτάει μόνο το αγωνιστικό, καθώς τα προηγούμενα χρόνια τα εξωαγωνιστικά προβλήματα της ομάδας είχαν επίπτωση σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα. 



Τα πράγματα μέχρι στιγμής βαίνουν καλώς με τον ερχομό του Σπύρου Παπαθανασάκη στην ομάδα, αλλά αυτό που έχει στο μυαλό του για τον Ηρακλή χρειάζεται να διανυθεί ακόμα πολύς δρόμος για να φτάσει στο δικό του προσωπικό στόχο. Καλός ο ενθουσιασμός αλλά χρειάζεται και προσοχή. 

Επιτέλους ο κόσμος βλέπει κάτι ουσιαστικό μετά από πολύ καιρό, αφού τα προηγούμενα χρόνια βίωνε εξευτελιστικές ήττες, πράγμα το οποίο θέλει να αποφύγει φέτος. Η θετική αύρα του κόσμου βγαίνει από το αποτέλεσμα, αλλά και από το αγωνιστικό πάθος των ποδοσφαιριστών. Ο κόσμος έδειξε ότι στηρίζει την νέα προσπάθεια του Σπύρου Παπαθανασάκη, γιατί βλέπει πράξεις. 



Αυτόν τον Ηρακλή θέλει να βλέπει ο κόσμος, χωρίς μεγάλα λόγια και κομπασμούς. Αυτή η σοβαρότητα πρέπει να συνεχιστεί ούτως ώστε μέσα από αυτήν να έρθουν και τα αποτελέσματα, όπως τις δυο πρώτες αγωνιστικές. Αν ο Ηρακλής παρουσιάζεται σοβαρός και χωρίς αλαζονεία, τότε μπορεί να κερδίσει όχι μόνο τα επόμενα παιχνίδια, αλλά και τον κόσμο ο οποίος θα έρχεται όλο και περισσότερο στο γήπεδο. 

Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης 


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ