Γιάννης Δαμαλής:'' Πάμε για νίκη στα Ηλύσια'' - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Γιάννης Δαμαλής:'' Πάμε για νίκη στα Ηλύσια''




Ο νέος τεχνικός του Ηρακλή Γιάννης Δαμαλής μετά το τέλος της νικηφόρας αναμέτρησης κόντρα στον ΟΦΗ, μίλησε στην Αθλητική Γνώμη για την ανδρική ομάδα του Ηρακλή, αλλά και πώς αισθάνεται ο ίδιος που αναλαμβάνει την ανδρική ομάδα μπάσκετ των κυανόλευκων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

''Πετύχαμε μια αγχωτική αλλά πολύ σημαντική νίκη. Όλα τα παιδιά δουλεύουν σκληρά, έχουμε χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Στην απώλεια της σημαντικής διαφοράς που χτίσαμε, φάνηκε η απειρία των περισσοτέρων παικτών, αλλά δεν έλειψαν και τα διαιτητικά λάθη. Σε κάθε περίπτωση πάντως, εμείς δεν φοβόμαστε κανέναν. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο, αλλά δεν τον φοβόμαστε και πάντα θα πηγαίνουμε για τη νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ, τον Γιώργο τον Κυρούδη, γιατί μετά τη λύση της συνεργασίας του με την ομάδα, μου έστειλε τα βίντεο σκάουτινγκ όλων των ομάδων. Μπορώ να πω ότι είχα ένα δημιουργικό άγχος, το οποίο όσο περνούσε η ώρα αυξάνονταν, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά''.

Για το επόμενο παιχνίδι στα Ηλύσια:'' Πάμε πλέον στον Ηλυσιακό με μοναδικό στόχο τη νίκη. Ξέρουμε ότι το να αγωνίζεσαι απέναντι σε ομάδες του Λεκανοπεδίου είναι δύσκολο. Αλλά εμείς έχουμε πίστη και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε''.


Επιμέλεια: Γρηγόρης Παπαγιαννάκης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ