Κανάλια, ραδιοφωνικοί σταθμοί, ''κόκκινοι'' δημοσιογράφοι, φυλλάδες προπαγάνδας, διαιτητές και το αυριανό σχέδιο εναντίον του ΠΑΟΚ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Κανάλια, ραδιοφωνικοί σταθμοί, ''κόκκινοι'' δημοσιογράφοι, φυλλάδες προπαγάνδας, διαιτητές και το αυριανό σχέδιο εναντίον του ΠΑΟΚ

 Τηλεοπτικά κανάλια και ραδιοφωνικοί κόκκινοι ''δορυφόροι' πετούν λάσπη στον ΠΑΟΚ, με σκοπό να λυγίσουν τον ''Δικέφαλο του βορρά'' ! Βρώμικες τακτικές, από έναν βρώμικο παράγοντα...Εδώ και 3 ημέρες τα ρεπορτάζ του Αnt1 για το αυριανό ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό είναι το λιγότερο...ξεφτιλισμένα ! Ούτε ο Μαρινάκης δεν θα παρουσίαζε τέτοιες βρωμιές κατά του ΠΑΟΚ ! Κανονικό γραφείο τύπου ! Μέχρι ''τρομοκρατική οργάνωση'' χαρακτήρισαν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ μετά την ανακοίνωση της Θ4 !

Ένα τηλεοπτικό κανάλι που, τον τελευταίο χρόνο έχει καλέσει 2 φορές τον... κρατικοδίαιτο τσαρλατάνο Τσουκαλά και με κάποιους από τους παρουσιαστές του να δουλεύουν στα ''Παραπολιτικά fm'' και σε άλλά μέσα (''δωρεά'' Σαμαρά επί πρωθυπουργίας του) του Μαρινάκη. Γι αυτό τον λόγο εκτελούν και εντολές.
Ο Αρναούτογλου, ο Λιάγκας, o -πάντα γλοιώδης'' Περρής και πολλοί άλλοι δίνουν απλόχερα τις ''υπηρεσίες τους'' στο μεγάλο αφεντικό.
Σαφώς σε μικρότερη κλίμακα, χρέη γραφείου τύπου εκτελεί και ο Alpha. Σρόίτερ, Φερεντίνος, Χελάκης κ.α.


*Υγ Για να μην μας περνάτε για μ@λ@κες...

*Υγ1 Φαντάσου τι πάρτυ παραπληροφόρησης και δημοσιογραφικής αλητείας, έχει να στηθεί με την ΑΕΚ στο κύπελλο..
*Υγ2 Τη νυν ΝΕΡΙΤ και πρώην κρατική τηλεόραση, δεν χρειάζεται να την αναφέρω. Χρόνια παίζει το ''κόκκινο τύμπανο''..*Υγ3 Υπάρχουν βέβαια και τα τσιράκια άλλων ραδιοφωνικών σταθμών και καναλιών που, για τον...πρόεδρο θα έκαναν -και κάνουν- τα πάντα. Ποιός μπορεί να ξεχάσει τον.... σπουδαίο Χατζηνικολάου, όταν τον αβάνταρε στον προεκλογικό αγώνα των Δημοτικών εκλογών ? Ή όταν...ενημέρωνε τον πρόεδρο για τις ''εξελίξεις'' στην Συγγρού και του έλεγε πως ''Θα βρεθούμε με τον Τσίπρα πρωθυπουργό… με τους μαλάκες!''

Υγ4 Αξίζει ν' αναφερθεί πως, αυτό το πρωτοκλασάτο cast στις εφημερίδες και στα ραδιόφωνα ''πουλάνε'' με νούμερα...τοπικής εφημερίδας !Οι μνημονιακές-πρώην κυβερνητικές ''Παραπολιτικά'' 12.000-15.000, Καρφί 2.500-4.000 ! Όσο για τα ραδιοφωνικά ''Παραπολιτικά'', ζήτημα είναι -στην καλύτερη- να περάσει το 2,5% !
 

 Για όλα αυτά, ο ''νόμος της Τούμπας'' πρέπει να τους... ταρακουνήσει ! Σε αθλητικά πλαίσια πάντα. Μην πέσει ο κόσμος του ΠΑΟΚ στην παγίδα που του έχουν ήδη στήσει.


                                                                                                                        Κασάπης Θάνος 07/02/2015

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ