ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ

Σ' ένα παιχνίδι που ακολούθησε αυτό μετά την αναμέτρηση με την Ντόρτμουντ ο ΠΑΟΚ δεν τα κατάφερε απέναντι στον Ολυμπιακό ο οποίος ήρθε πολύ καλά διαβασμένος για να πάρει την νίκη και θα έλεγε κανείς με κεκτημένη ταχύτητα από το Λονδίνο τα κατάφερε και στην Θεσσαλονίκη φεύγοντας με το μέγιστο των βαθμών.
Το παιχνίδι που έκανε σήμερα η ομάδα του Πειραιά δεν διέφερε και πολύ με αυτό απέναντι στην Άρσεναλ. Με έξυπνο τρόπο και καλό στήσιμο από τον Σίλβα στο γήπεδο ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και πέτυχε σπουδαία νίκη κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ με 0-2.
Ο ΠΑΟΚ από την πλευρά του αντέδρασε, έτρεξε πολλά περισσότερα χιλιόμετρα από τον αντίπαλο του αλλά βρήκε απέναντί του έναν πολύ καλό τερματοφύλακα αλλά κυρίως έπεσε πάνω σε έναν πολύ καλό Σιόβα. Ο Τούντορ από την πλευρά του έκανε ότι μπορούσε αλλά σήμερα δεν του βγήκε. Βέβαια θα μπορούσε να αποφύγει την χρησιμοποίηση του Κωνσταντινίδη από την αρχή αλλά αυτό έκρινε και δυστυχώς σπατάλησε μια αλλαγή στο ματς. Ίσως και για τον ίδιο τον Κροάτη να ήταν ένα καλό μάθημα το σημερινό παιχνίδι έτσι ώστε να είναι καλύτερα προετοιμασμένος εν όψει της συνέχειας.
Τέλος θα αναφερθώ και σε κάτι που είδα σήμερα και ελπίζω να μην ήταν τυχαίο.
Αφού προχθές καταλάβαμε όλοι με την εικόνα της ομάδας πως σιγά σιγά ανεβαίνει επίπεδο και χτίζει μέταλλο, σήμερα αυτό που σε εμένα έμεινε είναι η αντίδραση του κόσμου. Αυτό που έγινε σήμερα στην Τούμπα είναι αντίδραση υγιείς απένατι σε μια ομάδα που τα έδωσε όλα όμως δεν τα κατάφερε. Καμιά φορά δεν αρκεί μόνο το αποτέλεσμα σ' έναν αγώνα για να χειροκροτήσεις τους παίκτες της ομάδας σου αλλά και η προσπάθεια που γίνεται όταν είναι αληθινή τότε όλοι το καταλαβαίνουν και δεν έχουν παρά να χειροκροτήσουν και να δώσουν πολύ μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα και τον Τούντορ εν όψει συνέχειας.
Υ.Γ Όταν γυρίσουν όλοι οι παίκτες και είναι διαθέσιμοι ο Τούντορ θα τρίβει τα χέρια του και ο κόσμος θα δει ακόμη καλύτερη εικόνα.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ