Κέρδισε χάρη στον πάγκο! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Κέρδισε χάρη στον πάγκο!

Με μαγιά...Περιστερίου, αφού η 11άδα ήταν ίδια με αυτήν που αντιμετώπισε πριν μια βδομάδα τον Ατρόμητο, ο Ολυμπιακός κατάφερε να φύγει νικητής από την Βέροια με 2 - 0. Οι έκαναν το 9/9 και πάνε με την αυτοπεποίθηση στα ύψη για το κρίσιμο ματς της Τετάρτης (4/11) κόντρα στη Ντιναμό.
Η Βέροια, απείλησε του Πρωταθλητές μόλις στο 5', όταν ο Ρομπέρτο με ωραία εκτίναξη στην γωνία, απέκρουσε το σουτ στην κίνηση του Καϊκούτ. Ο Φορτούνης απάντησε για λογαριασμό της ομάδας του 11' και στο 13' από δύο εκτελέσεις φάουλ, με τον Λόπεθ όμως να κρατάει το μηδέν. Οι Μακεδόνες, παραχώρησαν επίτηδες χώρους με σκοπό να χτυπήσουν στην αντεπίθεση και κάπως έτσι στο 28' ο Ναζλίδης βγήκε σε θέση βολής, όμως δεν μπόρεσε να εκτελέσει σωστά.
Στο β' ημίχρονο, ο Σίλβα πέρασε στο ματς τον Ερνάνι αντί του Πάρντο. Και ο Ερνάνι τον δικαίωσε 10 λεπτά αργότερα, αφού από το δικό του γύρισμα, ο Λόπεθ πήγε να διώξει όμως έστειλε τη μπάλα πάνω στον Ιντέγε κι αυτή κατέληξε στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα πιστεύοντας πως ο Ιντέγε είχε κάνει χέρι όμως το γκολ μέτρησε κανονικά. Στο 72' ο Σίλβα έβγαλε τον Σεμπά και έβαλε στην θέση του τον Ντουρμάζ, ο οποίος 2 λεπτά αργότερα με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 0 - 2.
Από εκεί και έπειτα, οι Πειραιώτες "έσβησαν μηχανές". Στο 78' άγγιξαν και το 0 - 3 όμως ο Ιντέγε αστόχησε από καλή θέση. Οι γηπεδούχοι, τελείωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο, όταν στο 87' ο Ιμπραχίμ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τάκλιν πάνω στον Ερνάνι.
Βέροια: Λόπεθ, Μαλόν, Ετζενγκουέλε, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Ιμπραχίμ, Άρτσε (72' Σιώντης), Μαγιέφσκι, Ναζλίδης (61' Νέτο), Καϊκούτ, Αμπντούν (75' Μερεμπασβίλι)
Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο (46' Ερνάνι), Φορτούνης (84' Φινμπόγκασον), Σεμπά (72' Ντουρμάζ), Ιντέγε

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ