ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!


Ο Κοντονής δεν είναι απλά ένας πολιτικός που θέλει να κάνει το κομμάτι του! Για...εξυγιαντής δεν το συζητάμε καν! Είναι κάτι πολύ χειρότερο που, μπορεί να τα τινάξει όλα στον αέρα...

Είναι πασιφανές ότι είχε -και εξακολουθεί να έχει- σχέδιο! Με τον που τον όρισε ο Τσίπρας υφυπουργό αθλητισμού, ο εκ Ζακύνθου ορμώμενος νομικός τα είχε όλα...κανονισμένα. Άρχισε με το δήθεν ''ξήλωμα'' της ΕΠΟ, με τον δήθεν πόλεμο κατά του παρασκηνίου, με το ότι τάχα θα ''υψώσει  ανάστημα'' στον Μαρινάκη και γενικά με μια ''να 'χαμε να λέγαμε'' επιθυμία του να καθαρίσει τον βώθρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. ΤΡΙΧΕΣ!

Πολλά υποσχέθηκε, είπε μέχρι ότι θα φτάσει σε σημείο ν' αποβάλλεις ελληνικές ομάδες από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις! Πως η ισονομία και αθλητισμός θα είναι πράγματα αλληλένδετα. ΚΟΥΦΙΑ ΛΟΓΙΑ, ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΕΣ!

Τι έχει...καταφέρει έως τώρα ο Κοντονής κάνει μπαμ! Έχει φτάσει στο σημείο να έχει άριστες σχέσεις με την ΕΠΟ και αυτόν τον μεγάλο -σε ηλικία μόνο- ποδοσφαιράνθρωπο πρόεδρο της, Γκιρτζίκη! Για τον πόλεμο κατά του παρασκηνίου, τι να πει κανείς;

Και μόνο το γεγονός των επιλεγμένων τιμωριών αρκεί! Τιμωρεί μέσω των οργάνων του τον Δ. Γιαννακόπουλο και τον Μελισσανίδη. Η ΕΕΑ τιμωρεί τον Μαρινάκη λόγω του ότι, συνεχίζει να ασκεί χρέη προέδρου στον Ολυμπιακό(αν και του έχει απαγορευθεί) και ο υφυπουργός ''μπαίνει μπροστά'' προσβάλλοντας την επιτροπή που επέβαλλε την ποινή, διότι δεν πρόλαβε να ψηφίσει ένας...δικός του άνθρωπος. Είναι φανερό πως, από την 2η θητεία του και μετά ότι, έχει ''γλυκαθεί'' από την ερυθρόλευκη πλευρά. Σαν άλλος Κιμ Γιονγκ Ουν, αποφασίζει νταβατζιλίδικα να χρεώσει στον ΠΑΟΚ 70.000ευρώ αν και ο δικέφαλος είχε ήδη τιμωρηθεί από την UEFA! Τα νέα του αφεντικά τον έπεισαν να το κάνει, παρότι ήξερε ο ίδιος ότι αυτή η κίνηση του ήταν ΠΑΡΑΝΟΜΗ!

Το πόσο επικίνδυνος και κατευθυνόμενος είναι, φάνηκε περίτρανα στην υπόθεση του Παναθηναϊκού! Πριν και μετά τα επεισόδια της Λεωφόρου! Ήταν τα πάντα ''μετρημένα'' με τόση ακρίβεια. Ο διαιτητής Παππάς, ο παρατηρητής του ντέρμπι των αιωνίων, μα πάνω απ' όλα τα τηλεφωνικά ''πάρε-δώσε'' του με τον κακουργηματικά κατηγορούμενο Μαρινάκη, την ώρα της αναταραχής!

Και σε αυτή την περίπτωση λειτούργησε κάτω από διαταγές. Το κλείσιμο της θύρας 13, οι απανωτές οικονομικές ''σφαλιάρες'' στον Αλαφούζο, οι διακοπές των αγώνων λόγω κάποιων πανό και τέλος η προσπάθεια του να σπάσει τον τσαμπουκά των οπαδών του ΠΑΟ(με τις προσαγωγές και τις συλλήψεις), μόνο...έναν μπορούν να κρύβουν από πίσω! Αυτός δίνει εντολές και ο Κοντονής τις εκτελεί με μεγάλη χαρά! Από την ημέρα της γνωριμίας τους(μέσω της Δούρου), δεν...κωλώνει πουθενά ο υφυπουργός!

Νύχτα θα φύγει ο Κοντονής! Αλήθεια, δεν γνωρίζει ότι όταν θα σταματήσει να είναι...χρήσιμος, το αφεντικό θα τον πετάξει σαν στημένη λεμονόκουπα;

Κασάπης Θάνος

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ