ΑΡΗΣ Ανακοίνωση της πενταμελούς επιτροπής: «Νέα διαβεβαίωση Καρυπίδη για κάλυψη του Μετοχικού Κεφαλαίου» - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΑΡΗΣ Ανακοίνωση της πενταμελούς επιτροπής: «Νέα διαβεβαίωση Καρυπίδη για κάλυψη του Μετοχικού Κεφαλαίου»

karipidis
Μία ακόμα δέσμευση από την πλευρά του Θοδωρή Καρυπίδη για την κάλυψη του Μετοχικού Κεφαλαίου. Αναλυτικά όσα μεταφέρει η ανακοίνωση της πενταμελούς επιτροπής: 
Σε νέα συνεδρίαση προχώρησαν σήμερα το απόγευμα (21/6) τα μέλη της πενταμελούς προσωρινής επιτροπής σύστασης της νέας ΠΑΕ ΑΡΗΣ.
Παρών σε αυτή τη συνεδρίαση ήταν και ο πρόεδρος του Α.Σ.ΑΡΗΣ, κ. Γιάννης Ψηφίδης, ο οποίος νωρίτερα είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον κ. Θεόδωρο Καρυπίδη.
Τόσο ο κ. Καρυπίδης όσο και ο εκπρόσωπός του στην επιτροπή, κ. Σίμος Ορφανίδης επαναβεβαίωσαν την πρόθεση του πρώτου να καλύψει το σύνολο του μετοχικού κεφαλαίου στην δεκαπενθήμερη προθεσμία που ορίζει ο νόμος και η οποία σε κάθε περίπτωση ολοκληρώνεται για τα μέλη του Α.Σ.ΑΡΗΣ την προσεχή Παρασκευή 24/6.
Παράλληλα συζητήθηκαν όλα τα τεχνικά και διαδικαστικά θέματα που θα προκύψουν την επομένη της κάλυψης του Μετοχικού Κεφαλαίου και τα οποία εμπίπτουν στην αρμοδιότητα της διοικούσας επιτροπής.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ