ΠΑΟΚ Θες πρωτάθλημα? Απόδειξη! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΠΑΟΚ Θες πρωτάθλημα? Απόδειξη!

Το φιλανθρωπικό του πρόσωπο έδειξε για ακόμη μια φορά η ομάδα του ΠΑΟΚ αυτήν την φορά απέναντι στον Ηρακλή. Οι ευκαιρίες που χάθηκαν με το τσουβάλι είναι αυτό που προβληματίζει για ακόμη ένα ματς. Το τελικό 1-0 αδικεί τον δικέφαλο του βορρά απένατι σε μια ομάδα με τόσα προβλήματα που έδειξε πάθος χωρίς ποιότητα και χωρίς το κάτι παραπάνω. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό απλώς περίμενε να λήξει το παιχνίδι. Χωρίς καμία αντίδραση. Βέβαια για το ρόστερ που είχε στα χέρια του ο κ Παπαδόπουλος έφυγε αξιοπρεπέστατα από την τούμπα όμως αν αυτό που έγινε σήμερα στην αναμέτρηση που έγινε και στις προηγούμενες επαναληφθεί και στο μέλλον τότε θα πρέπει να το δούμε αλλιώς το πράγμα.
 

Ο Ίβιτς από την πλευρά του το δουλεύει αλλά μόνο αυτό δεν φτάνει χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια κι από τους παίκτες. Είναι κρίμα να κάνουν τέτοιες εμφανίσεις να χάνουν τόσες ευκαιρίες να μην αφήνουν πολλά περιθώρια στον αντίπαλο κι όμως να μένει αυτή η πίκρα στο τέλος γιατί να μην είναι πιο άνετος στα αποτελέσματά του. Ας ελπίσουμε πως αυτό θα βελτιωθεί αρχής γενομένης την πέμπτη στο Αζερμπαιτζάν με την Καραμπάχ και να έχει και ανάλογη συνέχεια την Κυριακή στο Καραΐσκάκη. Εκεί θα μετρήσει τις δυναμεις του ο ΠΑΟΚ για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα. Κακά τα ψέματα κι ο Παναιτωλικός και ο Ηρακλής για τον φετινό ΠΑΟΚ είναι παιχνίδια ρουτίνας.

 Εκεί που θα φανεί το επίπεδο της ομάδας που φτιάχτηκε φέτος είναι το ματς με τον Ολυμπιακό. Άλλωστε για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα πρέπει να αμφισβητήσει τον Ολυμπιακό οπότε δεν υπάρχει καμία δικαιολογία από κανέναν. Το μόνο που περιμένω είναι ο ορισμός των ρέφερι για να πάμε για ένα ντέρμπι καθαρό και όποιος είναι καλύτερος ας κερδίσει.
ΧΑΡΗΣ ΣΤΟΙΚΟΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ