ΑΝ Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΚΑΝΕΙ ''ΣΗΜΑΙΑ'' ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, ΔΕΝ Θ' ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ... - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 9 Μαΐου 2017

ΑΝ Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΚΑΝΕΙ ''ΣΗΜΑΙΑ'' ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, ΔΕΝ Θ' ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...




Είναι πολύ άσχημο αυτό που έκαναν σε μεγάλο μέρος των οπαδών του ΠΑΟΚ, κάθε ηλικίας! Συναντώ κάθε μέρα πλέον (Δίπλα στο γήπεδο είμαι, λογικό είναι να μιλάω με πάρα πολλούς Παοκτσήδες) φίλους του δικεφαλου με...μία νοοτροπία ''Μαντάμ Σουσού'' και βάλε. Νεοπλουτισμός με..Ξένα χρήματα...
 Αυτά τα '' Αφού θέλετε άδεια, να μας δώσετε τον Μπεργκ και θα γίνετε παράρτημα μας(!!!)'' ή ''Να σας δώσουμε κανά φράγκο, γιατί θέλουμε να σας κερδίζουμε(σσ άλλες λέξεις συνήθως χρησιμοποιούν), να μην πέσετε...''. Και άλλα που δεν μπορώ να τα μεταφέρω, κυρίως για τον Αλαφούζο. Απ' όλο το φάσμα των ηλικιών. Μάλιστα οι over 50 είναι οι...χειρότεροι!

Πρώτα πρώτα, δεν έχω καμία σχέση με τον Αλαφούζο. Μία φορά τον έχω δει και μίλησα μαζί του για μισό λεπτό. Στην Ξάνθη, με το... μαλλί του Λάζαρου και τα βρισίδια πουν έχωνε. Δεν έχω ιδιαίτερες σχέσεις -πλέον- και με κανέναν του περιβάλλοντος του. Εσείς που, θέλετε να του δανείσετε τα χρήματα ''ΣΑΣ'' προσπαθήστε να τον βρείτε μόνοι σας(Πάρτε ένα τηλέφωνο στον ΣΚΑΪ και ζητήστε τον).

Το κυριότερο βέβαια σε αυτή...την σουρεάλ κατάσταση, είναι άλλη. Δεν είναι δικά σας τα χρήματα ρε μάγκες. Του Σαββίδη είναι! Δεν μπορείς να παίρνεις μία σύνταξη 400 ευρώ(Ή να είσαι άνεργος) και να λες με πάθος ''Θα σου αγοράσω τον Μπεργκ για να ξεκουράζει τον Πρίγιοβιτς...'' ΝΑΙ ο Παοκτσής έχει χιούμορ και σατιρίζει καταστάσεις μα, όχι αυτό που βλέπω από κάποιους. Όχι ΔΕΝ είναι αυτός ο Παοκτσής! Μπαίνω(;) 8-9 χρόνια στην Τούμπα αλλά γνωρίζω οπαδούς του Δικέφαλου από μωρό παιδί...
Όσοι με γνωρίζουν και μου μιλάνε στον δρόμο, ξέρουν ότι δεν είμαι ΠΑΟΚ. Σέβομαι την ομάδα του Ιβάν Σαββίδη, δεν έχω δημιουργήσει ποτέ το παραμικρό πρόβλημα αλλά, αν έχω διαφορετική άποψη θα την εκφράσω μέχρι...Τέλους! Χωρίς καβάτζες, χωρίς κρυμμένες σκέψεις, με διάλογο!
Δυστυχώς τ' άκουγα και από αλλού αυτά, την 6ετία που έζησα στην Λάρισα (κυρίως). Από οπαδούς του Ολυμπιακού που ''μας αγόραζαν'' 2 φορές τον μήνα.
Αν υ ψυχοσύνθεση του παοκτσή ως πρωταγωνιστής, είναι αυτή η αλαζονική και η ...''Μου ανήκει το σύμπαν'' στάση, δεν υπάρχει μέλλον για καλύτερο ελληνικό ποδόσφαιρο...

υ.γ Το φταίξιμο για τέτοιες συμπεριφορές, πέφτει σε κάποιους δημοσιογράφους. Αυτοί δημιούργησαν το συγκεκριμένο κλίμα. Ο οπαδός ακολουθεί και... ενστερνίζεται...Κάθε ομάδας!
υ.γ. 2 Κανένας δεν ήταν δίπλα στον ΠΑΟ το 2011 μετά τα αίσχη στο Φάληρο, στο ''Καλοπούλειο'' ντέρμπι .Υπέρ της επικύρωσης της βαθμολογίας ψήφισαν όλοι. ΚΑΙ ο ΠΑΟΚ!

υγ3 Όσο για τον Μπεργκ, έχει συμβόλαιο ως το 2019...

υγ4 Αααα και ο ΠΑΟ θα πάρει άδεια, ενώ θα γίνουν και καλές μεταγραφές! Όχι σούπερ, αλλά καλές...

Θάνος Κασάπης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ