ΠΑΟ ΜΠΑΣΚΕΤ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

Φαντάζομαι πείστηκε και ο τελευταίος... δύσπιστος για την στάση του Μπερτομέου και της γελοίας @euroleague του. Το πρόβλημα δεν είναι ο Γιαννακόπουλος αλλά, ο ίδιος ο Παναθηναϊκός!
Ή μήπως έχει κανένας την εντύπωση ότι, υπάρχει νόμος ώστε να τιμωρηθεί η ομάδα επειδή δεν παρέστη στην παρουσίαση της πεντάδας; Πιέζεται και από άλλες ομάδες (ίσως να έχει και άλλα οφέλη 💰) που θέλουν να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός και να χάσει την τετράδα. Από τις Τουρκικές @fbbasketbol @anadoluefessk μα και από ισπανικές @basconiabc @barcelonabc @Valenciabc ή γερμανικές @brosebamberg. Φυσικά και ο @Olympiakosbc. Δηλαδή από ομάδες που, όλες μαζί δεν φτάνουν τους τίτλους της ομάδας!
Δεν θα κάτσουμε να μας εκβιάζει ούτε άνθρωποι σαν τον Μπερτομέου, ούτε άλλοι χαρτογιακάδες που το μόνο που τους ενδιαφέρουν είναι τα χρήματα και το κακό του Παναθηναϊκού. Είναι μυρμήγκια μπροστά στον ιστορικό σύλλογο που, αγαπάμε και υποστηρίζουμε.
Δευτέρα θα ψηφίσουμε με το ΑΜΚΑ μας, να βοηθήσουμε και τον Ερασιτέχνη και η fiba, η μοναδική νόμιμη Αρχή του μπάσκετ, θα μας υποδεχτεί με ανοιχτές αγκαλιές. Να είστε σίγουροι ότι, η ομάδα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα με ρήτρες και αηδίες, διότι η @euroleague είναι μια ιδιωτική εταιρεία χωρίς ισχύ.
Να είστε σίγουροι ότι θ' ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες. Ο Παναθηναϊκός την Δευτέρα διαλύει το ψέμα του Μπερτομέου. Εξάλλου δεν θέλουμε να έχουμε παρτίδες με μισαλλοδοξίας και ματαιόδοξους ανθρώπους.
Ακολουθούμε τον ηγέτη και πρόεδρο της ομάδας μας, άξιο συνεχιστή του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου.
Φίλε του Παναθηναϊκού γνωρίζεις το συμφέρον σου   ΘΑΝΟΣ ΚΑΣΑΠΗΣ ☘️☘️☘️☘️☘️☘️🏆🏆🏆🏆🏆🏆

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ