ΠΑΟΚΙ εισαι.....(Ε;): - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018

ΠΑΟΚΙ εισαι.....(Ε;):

Παόκι μου.Ψάχνεις απεγνωσμένα όλα τα δημοσιεύματα της ημέρας που αναφέρονται στα γεγονότα.Δεν σε ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο αλλά το... κάτι σαν ποδόσφαιρο που παίζεται στην Ελλάδα.Όλο αυτό το τελετουργικό που σε καθηλώνει περισσότερο από το εάν πάει η μπάλα στο πλεκτό και σε συναρπάζει με όλους τους άλλους εναπομείναντες των γηπέδων. Εξάλλου για να έχεις παραμείνει στα γήπεδα τόσα χρόνια που παίζεται το... κάτι σαν ποδόσφαιρο το έχεις αγαπήσει.

Βρίζεις όποιον δημοσιογράφο γράφει κάτι αντίθετο και επευφημείς τους κονδυλοφόρους που τα βλέπουν ασπρόμαυρα.Ρε μάγκα θέλεις να διαβάσεις εδώ εάν ήταν το γκολ οφσάιντ ή όχι;Πλάκα με κάνεις; Εδώ δίνουμε τροφή στους δικηγόρους να καλύψουν τα πάντα. Α΄σε το τόπι να το πυροβολήσουμε μετά μαζί. Σάμπως εμάς δεν άκουσαν και αθώωσαν την ομάδα σου και σβήσανε την ποινή των -3 βαθμών; Κάτσε χαλαρά! Έχουμε λοιπόν.Κάτσε διάβασε τα και άρχισε να τα αναπαράγει στα ραδιόφωνα.Όπως πάντα χωρίς  να λες την πηγή νομίζοντας πως θα σε πιστέψουν ότι είναι δικά σου.

1) Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ μπήκε νόμιμα στον αγωνιστικό χώρο. Τί θα πει ότι δεν είναι νόμιμα δηλωμένος αξιωματούχος του αγώνα; Εφόσον έχει αγοράσει την ΠΑΕ, έχει στην ιδιοκτησία του και το γήπεδο.Το λέει το ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΟΓΙΟ, το λέει το ΕΝΦΙΑ. Θα πεις εσύ καημένε σε ποιον θα μπει στα αμπελοχώραφα του;
2) Τι θα πει απαγορεύεται να οπλοφορεί κάποιος στον αγωνιστικό χώρο; Όταν τιμούσε ο Ιβάν την Κορακάκη καλά ήταν που μπήκε στο ναό με το οπλοπολυβόλο της;Αυτό το κορίτσι που μας χάρισε τόσα χρυσά,θέλησε να δώσει ένα ενθύμιο ζωής στον Ιβάν το οποίο και κρατάει σαν φυλακτό πάντοτε μαζί του!Δεν είναι όπλο λοιπόν,αλλά φυλακτό.Από το μάτι και από τους κακόβουλους!
Να συμπληρώσω και κάτι που δεν ξέρεις.Ήδη μετά από πρόταση του Χαρίση την επόμενη περίοδο θα εντάξουμε τον Γκουεγιέ στην ομάδα!

Κλέισε λοιπόν τ αυτιά σου ΠΑΟΚΙ μου, τα μάτια τα έχεις ήδη κλείσει, ΑΥΤΟ το πρωτάθλημα δεν σου το παίρνει κανείς!ΕΣΥ ή ΚΑΝΕΙΣ.

Υ.Γ γαύρε, χάνουμε και βάζελε μην χαίρεσε. Εσύ το έχεις πει το ποίημα...
Υ.Γ Πλάκα κάνουμε γιατί αλλιώς είναι να κλαίμε....

Χ.Γ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ