ΤΟ ''ΕΜΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ'' ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

ΤΟ ''ΕΜΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ'' ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ
Εκεί που τα ξημερώματα της Κυριακής λες ότι τα έχεις δει όλα, έρχεται το απόγευμα της ίδιας μέρας να στο ανατρέψει. Για την απόφαση-σκάνδαλο αναφέρθηκα στο προηγούμενό μου σχόλιο.

 Δεν νομίζω να χρειάζεται να το αναλύσουμε περισσότερο, αν και έχω μερικές απορίες. Όπως: πώς πρόλαβαν και σφραγίστηκαν εισιτήρια ξημερώματα Κυριακής; Οι εφορίες δουλεύουν και Σαββατοκύριακα; Μήπως ήξεραν όλοι κάτι που δεν ξέραμε; Την απάντηση δεν μπορώ να σας την δώσω, αλλά τα συμπεράσματα βγαίνουν μόνα τους.
  Πάμε και στο θέμα που μας έχει σοκάρει όλους τις τελευταίες μέρες. Η φάση του γκολ του ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ δύσκολη, σε σημείο που ότι και να σφύριζε (γκολ ή οφσάιντ) ο Κομίνης ήταν σωστό, κανείς δεν θα μπορούσε να του πει τίποτα. Η τελική απόφασή του πριν τις ομορφιές που είδαμε ήταν το οφσάιντ. Μέχρι εκεί όλα σωστά και καλά. Η αντίδραση του Σαββίδη ήταν αδικαιολόγητη έως και επικίνδυνη, καθώς θα μπορούσε να ξεσηκωθεί και ο κόσμος και τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα.
 
  Ως τρίτος θα κρίνω μόνο την εικόνα που κάνει τον γύρο του κόσμου, αυτή με το όπλο, με μια μόνο λέξη. ΣΟΚ! Τίποτα λιγότερο! Μέσα στο γήπεδο υπήρχαν μικρά παιδιά με τους γονείς τους, όπως και από την τηλεόραση πολλά παιδιά που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο παρακολουθούσαν τον αγώνα. Ο νόμος είναι σαφής: απαγορεύεται η οπλοφορία στο γήπεδο(σσ αγωνιστικό χώρος, ταρτάν, αποδυτήρια) ακόμα και από την αστυνομία. Πολύ σωστή η κίνηση του Σαββίδη να ζητήσει συγγνώμη, αλλά είναι αργά. Πρέπει επιτέλους να εφαρμοστούν οι νόμοι, την γλίτωσε ο ΠΑΟΚ μια φορά, τώρα πρέπει να επιβληθεί ότι λέει ο νόμος.

  Μόνο έτσι θα πάει μπροστά το πρωτάθλημα, γιατί τα ''εμείς ή κανείς'' έχουν αυτά τα αποτελέσματα που είδαμε όλοι μας. Το πρωτάθλημα πρέπει να ξεκινήσει. Οι υπόλοιπες ομάδες δεν φταίνε σε τίποτα, επειδή ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ μπούκαρε με όπλο στον αγωνιστικό χώρο, την ευθύνη την έχει ο ίδιος και η ομάδα του, ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε η ΑΕΚ, ούτε ο εξαιρετικός φέτος Ατρόμητος, ούτε κανείς!
  
Αλέξανδρος Παπανικολάου/ Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ