ΣΚΕΨΕΙΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 25 Μαρτίου 2018

ΣΚΕΨΕΙΣ

Η τιμωρία του κυρίου Σαββίδη πρέπει να είναι παραδειγματική γιατί ως ''ηγεσία'' αποτελεί πρότυπο για κάθε οπαδό του ΠΑΟΚ. Κανείς ακόμα δεν πρέπει να είναι υπεράνω του νόμου. Όπως τιμωρείται ο ''κακός'' οπαδός πρέπει να τιμωρηθεί και ''κακός'' παράγοντας. Έστω και εάν ήταν στιγμιαίο, έστω και εάν υπάρχει το ελαφρυντικό του προηγούμενου έντιμου βίου. Η τιμωρία του πρέπει να είναι από την ελληνική πολιτεία. Απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και χρηματικό πρόστιμο.Δεν το ζητάει ο νόμος αλλά εγώ θα πρότεινα και κοινωνικό έργο.
Από εκεί και πέρα να ζητά την τιμωρία του η ΑΕΚ με ξεπερνά.Το προφίλ της συγκαταβατικής και χαμηλών τόνων ομάδας θυμίζει περισσότερο προβιά που έχει σκεπαστεί λύκος.Ε όχι ότι σοκαρίστηκαν από το πρωτοφανές περιστατικό βίας προέδρου...Κοντομνήμονες.
Το παρόν ντοκουμέντο-έγγραφο είναι από πέρυσι. Δεν έχει καιρό δηλαδή. Δεν αναφέρω τι γράφει,τι λέει ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ θα με κόψει ο διαχειριστής του site ο Θάνος! ρίξτε του μία ματιά κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία 
Φωτογραφία του χρήστη Αθλητική Γνώμη.
Χ. Γ


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ