τηλεοπτικά - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 22 Απριλίου 2018

τηλεοπτικά

Παναθηναϊκός, Άρης, Ατρόμητος και άλλοι 4 κοντά στο....Epsilon!
Η συνάντηση του Σαββάτου για τα τηλεοπτικά συμβόλαια 7 ομάδων έκρυβε μία έκπληξη! Η προοπτική να βρουν στέγη στον τηλεοπτικό σταθμό που, αφεντικό είναι ο Ιβάν Σαββίδης!
Ακόμα πιο μεγάλη έκπληξη, είναι πως την συνάντηση του Παναθηναϊκού και των άλλων 6(Άρη, Ατρομήτου, Λαμίας, Απόλλωνα Σμύρνης, Παναιτωλικού και Ξάνθης) την οργάνωσε ο Αλαφούζος και μάλιστα δεν έφερε καμία αντίρρηση σχετικά με την ένταξη στο κανάλι του.... εχθρού του μα...κυρίως ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ενός "φίλου" του. Βαγγέλης μην λέμε, ονόματα μην θίγουμε!
Εκτός και αν γνωρίζει πως, η τραγική κατάσταση στην οποία έβαλε στον Παναθηναϊκό, ρίξει την ομάδα, οπότε απλά "παίζει" ακόμα ένα πολιτικοοικονομικό παιχνίδι στην "πλάτη" του τριφυλλιού!
Μεθαύριο έχει να μιλήσει με τον Παϊροι Πιενγκπονσάντ! Με την δεύτερη ανακοίνωση του, έπεισε τον Ασιάτη επιχειρηματία να τον ακούσει από κοντά μα, θεωρείται πολύ δύσκολο να κρατήσει τον λόγο της τελευταίας πρότασης της Pan Asia στις 16 Απριλίου με, την οποία αποδέχεται να πληρώσει μεγάλο μέρος των χρεών σε βάθος 3ετιας. Εφόσον δεν υπάρξει συμφωνία μένουν μόνο 12 ημέρες ώστε ο Παναθηναϊκός να κρατηθεί στην κατηγορία! Άλλο ένα.... απλήρωτο -3 από τον Βέμερ στέλνει τον Παναθηναϊκό στην Football League(εκτός ακραίου σεναρίου, όπως η ματαίωση του υποβιβασμού από την Κυβέρνηση)! Πριν λίγο βγήκε στην επιφάνεια το όνομα του Ισραηλινού κροίσου Σταινμετς! Θα φανεί αύριο πόσο σχέση έχει με την πραγματικότητα...
Φωτογραφία του χρήστη Αθλητική Γνώμη.
Μπορεί Τσίπρας- Γιαννακόπουλος να έβαλαν τις υπογραφές για το athens alive αλλά, τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα. Εκτός όπως είπαμε και σε άλλο post, αν είναι τόσο προχωρημένα τα πράγματα με το fund που εκπροσωπεί ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και σωθεί η "παρτίδα" την τελευταία στιγμή.
Θετική εξέλιξη σε ότι αφορά την υπόθεση με το Epsilon, είναι οι 6 ομάδες οι οποίες επ' ουδενί δεν θα συζητούσαν καν, για "τηλεοπτική στέγη" αν γνώριζαν κάτι άσχημο για, τις προθέσεις του Αλαφούζου. 35-40% κάτω χωρίς Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα και κίνηση για ομαδικό τηλεοπτικό συμβόλαιο, δεν συμβαδίζουν!
Λέτε ο Αλαφούζος να δεχτεί τα πάντα μεθαύριο και η Pan Asia να σώσει στο παρά ένα το Τριφύλλι; Δύσκολο με το παρελθόν και τις παρέες του Αλαφούζου! Δεν θέλει να συσχετιστεί καμία σωτηρία με θετικό πρόσημο για την Κυβέρνηση, για αυτό άλλωστε, δεν απάντησε καν στην μεγαλειώδη πρόταση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και των ξένων "συμπαικτών" του για την ανάπλαση του ΟΑΚΑ και την εκτόξευση του Παναθηναϊκού ... Ιδωμέν!
Θ.Κ.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ