ξεκαθάρισμα - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

ξεκαθάρισμα

Ένα ακόμη πρωτάθλημα τελείωσε μετά και την χθεσινή δικαστική απόφαση.
Ένα πρωτάθλημα που μας αφήνει να ''βγάλουμε'' συμπεράσματα και για το επόμενο αλλά και για το κύπελλο.

24 Απριλίου και μπορούμε να πούμε τα εξής:
 Έχουμε εδραίωση της συμμαχίας με το όνομα ''ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ''  (ΠΑΟΚ-ΠΑΟ-ΑΕΚ) και καθολική υποχώρηση του ''προηγούμενου καθεστώτος'' (ΟΣΦΠ).

Αποτέλεσμα εικόνας για ποκ με παοκ

Απο το 2013 που άρχισε αυτή η συμμαχία έχουμε:
  2013-2014
Η ''εξυγίανση'' είναι στην ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΜΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΟ απέναντι σε Ολυμπιακό.Δεν μπορεί να του αμφισβητήσει το πρωτάθλημα το οποίο καταλήγει τον Ολυμπιακό αλλά παίρνει την 2η θέση (ΠΑΟ) ΚΑΙ τρίτη θέση (ΠΑΟΚ) ενώ παίρνει και το κύπελο και στον τελικό με ΠΑΟ-ΠΑΟΚ.
2014-2015
Η ''εξυγίανση'' είναι στην ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΜΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΟ απέναντι σε Ολυμπιακό.Δεν μπορεί να του αμφισβητήσει το πρωτάθλημα το οποίο καταλήγει τον Ολυμπιακό αλλά παίρνει την 2η θέση (ΠΑΟ) .Το κύπελο καταλήγει στον Ολυμπιακό αφού λόγο συστήματος ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΑΟ δεν είναι ούτε καν στους 16!Έχουν αποκλειστεί.
Την επόμενη χρονιά αλλάζει η διεξαγωγή του κυπέλλου...
2015-2016
Η ''εξυγίανση'' είναι στην ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΜΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΟ-ΑΕΚ απέναντι σε Ολυμπιακό.Δεν μπορεί να του αμφισβητήσει το πρωτάθλημα το οποίο καταλήγει τον Ολυμπιακό αλλά παίρνει την 2η θέση (ΠΑΟΚ) ΚΑΙ τρίτη θέση (ΠΑΟ) ενώ το κύπελλο στην ΑΕΚ με διαδικασία ντροπής για τελικό κυπέλλου .Ακόμα ο  τελικός γίνεται στην έδρα της ΑΕΚ.
2016-2017
Η ''εξυγίανση'' είναι στην ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΜΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΟ-ΑΕΚ απέναντι σε Ολυμπιακό.Δεν μπορεί να του αμφισβητήσει  τελείως πρωτάθλημα (παρόλο τα δικαστικά) το οποίο καταλήγει τον Ολυμπιακό αλλά παίρνει την 2η θέση (ΑΕΚ) ΚΑΙ τρίτη θέση (ΠΑΟ) ενώ το κύπελλο στην ΠΑΟΚ με διαδικασία ντροπής για τελικό κυπέλλου (ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στον τελικό).
2017-2018
Η ''εξυγίανση'' είναι στην ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΜΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΟ-ΑΕΚ απέναντι σε Ολυμπιακό. Μπορεί να του αμφισβητήσει το τπρωτάθλημα το οποίο καταλήγει στην ΑΕΚ αλλά παίρνει την 2η θέση ΠΑΟΚ ) ενώ το κύπελλο σε ένα από ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Αποτέλεσμα εικόνας για ποκ

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:
Το κύπελλο για να διατηρηθεί η ''εξυγίανση'' πρέπει να πάει στον ΠΑΟΚ. Αλλιώς θα χαλάσουν οι ισορροπίες.
Από εκεί και πέρα θα έχουμε:

 ΣΦΑΓΗ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ για τους τίτλους και τα κύπελλα του 2018-2019 και 2019-2020. Όποιος χάνει το πρωτάθλημα θα παίρνει το κύπελο ή την 2η θέση.

Το 2020-2021 επανέρχεται ο ΠΑΟ στη διεκδίκηση του τίτλου και του κυπέλλου.
Ο Ολυμπιακός όλα αυτά τα χρόνια θα είναι μεταξύ φθοράς και πέτρινων χρόνων.
Εάν δεν υποβιβαστεί θα επανέρθει στο προσκήνιο την χρονιά 2022-2023

προφητης

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ