Τερματοφύλακας της χρονιάς ο 46χρονος Τοχούρογλου! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Τερματοφύλακας της χρονιάς ο 46χρονος Τοχούρογλου!


Ο παλιός τερματοφύλακας των Δόξα Δράμας, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ επέστρεψε στην ενεργό δράση το 2011, όχι πλέον ως επαγγελματίας αλλά ως ημιεπαγγελματίας για λογαριασμό της ομάδας Γκλάντεσβιλ Ράιντ Μάτζικ που αγωνίζεται στην 3η κατηγορία της Αυστραλίας.
Η Γκλάντεσβιλ Ράιντ Μάτζικ ήταν η ομάδα από την οποία ο Τοχούρογλου ξεκίνησε την καριέρα του. Στα επτά αυτά χρόνια πραγματοποίησε τόσο καλές εμφανίσεις που από το 2012, με εξαίρεση το 2016 και 2017, παίρνει το βραβείο του καλύτερου τερματοφύλακα στο πρωτάθλημα.
«Το διασκεδάζω. Δεν έχω άγχος. Για 6 χρόνια στον Ολυμπιακό και 8 στον ΠΑΟΚ είχα μεγάλη πίεση. Τώρα χαλαρώνω» είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Τοχούρογλου.
Οι τωρινοί συμπαίκτες του είναι πολύ μικρότεροι σε ηλικία. Ο ίδιος απολαμβάνει να δουλεύει μαζί τους. «Παρακολουθούν στο Champions League τον Μέσι και τον Ρονάλντο και τους λέω, καλά, έχω παίξει εκεί» είπε ο Τοχούρογλου ο οποίος σκοπεύει να αγωνίζεται μέχρι τα 50 του.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Gladesville Ryde Magic είναι η ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα πολλά χρόνια προτού καθιερωθεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Ο πρώην γκολκίπερ του Ολυμπιακού εξακολουθεί να απολαμβάνει το ποδόσφαιρο και σκοπεύει να αγωνίζεται μέχρι τα 50 του.
«Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Δεν μπορώ να σταματήσω γιατί μου λείπει. Θέλω να παίζω μέχρι τα 50 μου» δηλώνει χαρακτηριστικά.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ