Κατακραυγή Ούγγρων δημοσιογράφων για τακτική ΠΑΟΚ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

Κατακραυγή Ούγγρων δημοσιογράφων για τακτική ΠΑΟΚ


Άσχημη εντύπωση προκάλεσε σε Ούγγρους δημοσιογράφους το γεγονός της απαγόρευσης αθλητικών δημοσιογράφων της Θεσσαλονίκης στον αγώνα ΠΑΟΚ-ΒΙΝΤΙ.
Συγκεκριμένα Ούγγρος δημοσιογράφος επικοινώνησε την Τετάρτη  μαζί μας ενημερωμένος ότι είμαστε η μεγαλύτερη αθλητική εκπομπή της Μακεδονίας με 3 ρεπόρτερ ΠΑΟΚ,  για να λάβει πληροφορίες σχετικές με τον αντίπαλο της Βίντι.

Κλείνοντας μας ευχήθηκε καλό παιγνίδι και ξαφνιάστηκε πάρα πολύ όταν του μεταφέραμε ότι τακτική του ΠΑΟΚ και του γραφείου τύπου που έχει είναι να μην εισέρχονται σε τέτοια ματς αθλητικογράφοι από τοπικά μέσα. Εκεί που ξαφνιάστηκε ιδιαίτερα ήταν όταν έμαθε ότι εισέρχονται στα δημοσιογραφικά τα αθηναικά μέσα, τα κανάλια της εκκλησίας και οπαδοί του δικεφάλου που έχουν απλά ένα μπλοκ και όχι δημοσιογράφοι του ΠΣΑΤ και της ΑIPS!
Εσείς οι Έλληνες είπε πάντα μας ξαφνιάζεται! Στο Σέκεσφεχερβαρ,έδρα της Βίντι, συμπλήρωσε δεν θα μπορούσε κανείς παράγοντας να κάνει κάτι τέτοιο! Ξέρουν από επικοινωνία και διοίκηση προϊόντος στο γραφείο τύπου του ΠΑΟΚ αναρωτήθηκε; Δεν του απαντήσαμε. Το βιογραφικό του γραφείου αυτού είναι επτασφράγιστο μυστήριο….

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ