Ο παίκτης που δεν υπήρξε ποτέ και... πήρε μεταγραφή 5 εκατ. ευρώ! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Ο παίκτης που δεν υπήρξε ποτέ και... πήρε μεταγραφή 5 εκατ. ευρώ!

Λίγο πριν το τέλος του προηγούμενου αιώνα, το Νοέμβριο του 1999 κυκλοφορεί η είδηση πως ένας Γάλλος ποδοσφαιριστής που έπαιζε στη Μονακό, και διεθνής μάλιστα, είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ. Η μεταγραφή του Ντιντιέ Μπαπτίστ θα έκλεινε από ώρα σε ώρα!



Ήταν κάτι το φυσιολογικό καθώς τότε η αγγλική ομάδα είχε προπονητή τον Ζεράρ Ουγιέ. Τα νέα έπαιξαν από το News of the world και μάλιστα ανέφεραν και το ποσό του μεταγραφής με το σχόλιο: «θα είναι μια ιδανική προσθήκη». Μόνο που η Λίβερπουλ θα έδινε 4.900.000 ευρώ για έναν άνθρωπο που... δεν υπήρχε! Ο κύριος Μπαπτίστ δεν ήταν μέρος του κόσμου μας...

Ερχεται ο Μπαπτίστ
Υπηρεσία του συλλόγου μετέδιδε την πληροφορία που... έρχεται ο Μπαπτίστ
Η επικείμενη μεταγραφή αναπαράχθηκε από πολλά ειδησεογραφικά πρακτορεία της Ευρώπης ενώ η τηλεφωνική υπηρεσία της αγγλικής ομάδας, το «Liverpool ClubCall» που πλήρωνες για να μάθεις πληροφορίες για το σύλλογο, μετέδιδε στο ηχογραφημένο μήνυμά του το γεγονός.

Ποιος ήταν ο ποδοσφαιριστής που θα κόστιζε στους κόκκινους 5 εκατ. ευρώ; Ήταν ένας χαρακτήρας τηλεοπτικής σαπουνόπερας. Πρωταγωνιστούσε στο Dream Team. Βάσει του σεναρίου, ο Μπαπτίστ θα άφηνε την... ΑΣ Μονακό Προ για την...  Χάρτσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ