Άλλο μέγεθος ο ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Άλλο μέγεθος ο ΗΡΑΚΛΗΣ

Στο καλό Βοσνιάδη!
...Tα  στάνταρ του Ηρακληδέα δεν έπεσαν ποτέ, και ούτε κανένας δεν μπορεί να επιβάλλει να πέσουν. Ο Ηρακληδέας ανέκαθεν ήθελε και θέλει να βλέπει μια ομάδα να πρωταγωνιστεί, και οι παίκτες αυτής να «σκυλιάζουν» για την κάθε μπάλα.
Τον Ηρακληδέα στην ντροπιαστική ήττα από Ατρόμητο τον πείραξε ότι δεν υπήρξε κάποια τιμωρία σε παίκτες ή προπονητή. Γιατί δεν μπορεί να περάσει έτσι απλά μια τέτοια ημέρα, μια «μαύρη» ημέρα για τον σύλλογο ο οποίος σε λίγες ημέρες κλείνει 110 χρόνια ιστορίας.
Ο στόχος είναι ένας, αλλά πρέπει καταλάβουν κάποιοι ότι βρίσκονται στον Ηρακλή. Η πίεση που έχει αυτός ο σύλλογος είναι μεγάλη, και αυτή έχει να κάνει με το μέγεθος του συλλόγου. Οι παίκτες να καταλάβουν, και να διαβάσουν ακόμα κάποια μικρά αποσπάσματα για το τι πέρασε αυτός ο κόσμος, ο σύλλογος, και πως ακόμα κυνηγιέται από ανθρώπους που μόνο το κέρδος σκέφτονταν και σκέφτονται.
Δεν είπε κανείς να διαλυθεί η ομάδα, ούτε να φύγει ο Τομ Παπαδόπουλος, ούτε βέβαια να διαλυθεί η Μίκρα. Ο κόσμος θέλει να δει να εφαρμόζονται σε τέτοιες καταστάσεις οι παραδειγματικές τιμωρίες, και αυτοί που έχουν την ευθύνη να την αναλάβουν.
 Ο στόχος είναι κοινός και είναι ένας. Ας το μα΄θει ακι επόμενος προπονητής.
Και δεν είναι άλλος από εκεί που δεν έπεσε ποτέ η ομάδα.
80.11.17
Υ.Γ: Ο Ηρακλής έχει πίεση ομάδα που πηγαίνει για πρωταθλητισμό, δεν είναι ομάδα που απλά θέλει να βλέπει ο κόσμος να συμμετέχει.  Ο Ηρακλής έχει άλλο μέγεθος, και πρέπει κάποιοι που ξέρουν να το μεταβιβάσουν σε ψυχολογία στη διοίκηση, στον νέο προπονητή και στους παίκτες.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ