Με στόχο το διπλό στο Περιστέρι - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

Με στόχο το διπλό στο Περιστέρι

Λιγότερες από 36 ώρες έμειναν για τον αγώνα ανάμεσα στις μοναδικές αήττητες ομάδες της Super League. Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο σε μια ακόμα δύσκολη δοκιμασία, σ’ ένα ματς χαρακτήρα.
Ο Δικέφαλος θέλει να συνεχίσει με το απόλυτο και να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την υλοποίηση του στόχου του που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το Περιστέρι αποτελεί μια από τις παραδοσιακά σκληρές και κομβικές έδρες κι αν ο ΠΑΟΚ φύγει με τη νίκη στις αποσκευές του θα προσθέσει κυριολεκτικά και μεταφορικά πόντους στην προσπάθειά του.
Η προπόνηση της Πέμπτης (01.11) ήταν αφιερωμένη στην τακτική τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι όσο και στον δημιουργικό τομέα και στα τελειώματα των φάσεων.
Το θετικό για τον Ράζβαν Λουτσέσκου είναι πως προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν. Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν είναι σε θέση ν’ ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα, έστω κι αν ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς είναι ο Μαουρίσιο .
Σήμερα Παρασκευή (02.11) ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ