«Να προσέξουμε στη Λήμνο» - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

«Να προσέξουμε στη Λήμνο»

Αναλυτικά όσα έγραψε Σταύρος Σχίζας στο προσωπικό του blog στον ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι με τον Ήφαιστο Λήμνου :


«Γεια σας φίλοι μου,

Την εβδομάδα που πέρασε, είχαμε δύο συνεχόμενα παιχνίδια στη Θεσσαλονίκη, οπότε υπήρχε και ελεύθερος χρόνος για κάτι άλλο εκτός από το μπάσκετ. Είμαι λάτρης του «Lord of the Rings», συνηθίζω κάθε χρόνο τέτοια εποχή να παρακολουθώ όλες τις ταινίες, ξανά και ξανά, ξεκινώντας μάλιστα από την πρώτη, σύμφωνα με την ιστορία και όχι με την σειρά που βγήκαν στις αίθουσες. Για αυτό και ξεκινήσαμε από το “The Hobbit”. Θα ήθελα μάλιστα κάποια στιγμή να διαβάσω και τα βιβλία του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Χρόνος υπήρχε περισσότερος, αλλά και πάλι, αρκετή προπόνηση, είχα κι ένα θέμα με τον τραυματισμό μου, που έπρεπε να κάνω εξετάσεις και θεραπεία. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι σοβαρό. Πρέπει να είμαι έτοιμος γιατί έχουμε μπροστά μας μία σειρά πολύ δύσκολων αγώνων.


Η ομάδα νομίζω ότι βρίσκει ρυθμό, φτάσαμε τις πέντε συνεχόμενες νίκες, αλλά το έργο μας είναι δύσκολο. Ξεκινάμε αυτή την τριάδα των αγώνων για παράδειγμα από τη Λήμνο, ένα νησί, στο οποίο πήγα για πρώτη φορά για αγώνες του σχολικού πρωταθλήματος στο ποδόσφαιρο!

Στη σχολική ομάδα μπάσκετ ήμουν, αλλά έπρεπε να συμπληρώσουμε την ομάδα ποδοσφαίρου και επειδή κάτι ξέραμε, εγώ και ένας συμμαθητής μου από την ομάδα βόλεϊ του σχολείου, μπήκαμε στην ομάδα και βρεθήκαμε στη Λήμνο. Όμορφο νησί και ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, όπως και όλα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Είναι ελάχιστα τα παιχνίδια όπου μπορείς να πας με έναν αέρα υπεροχής, στόχος είναι πάντα η νίκη και σίγουρα θέλουμε να επεκτείνουμε το σερί μας. Θέλει μεγάλη προσοχή και αμέσως μετά μας περιμένει ένα δύσκολο ταξίδι στην Τενερίφη και ένα ακόμη πιο δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην πρώτη ομάδα του ομίλου. Και μετά, τελευταίο μας αυτής της τριάδας και πριν τη διακοπή, το κλασικό ματς της πόλης με τον Άρη.paokday.gr

Πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι για όλα αυτά και στόχος μας είναι να κάνουμε το 3Χ3 σε αυτά τα ματς, όσο δύσκολο κι αν είναι».

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ