Αυτογκόλ από επιστολή Κυριάκου - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Αυτογκόλ από επιστολή Κυριάκου

Είναι πρώτος με 6 βαθμούς διαφορά. Λογικά σήμερα η διαφορά θα αυξηθεί. Αναμένεται μεγάλη τιμωρία του Ολυμπιακού. Το κλίμα είναι  άριστο και ευνοϊκό. Πως μπορεί να χαρακτηριστεί η επιστολή-Κυριάκου και η στοχοποίηση δημοσιογράφων; Το λιγότερο θα λέγαμε άστοχη!Να στέλνεις επιστολή ρουφ σε συλλογικά όργανα ώστε να κάνουν ντα επαγγελματίες που λένε την άποψη τους, εσύ που δεν κοιτάς να είσαι σωστός στο σπίτι σου. Εσύ που δεν δίνεις διαπιστεύσεις σε μη φιλικά Μέσα και δημοσιογράφους. Που δεν επιτρέπεις να κάνουν τη δουλειά τους σε ευρωπαικά παιγνίδια.. Πω!πω!


Όπως έγραψε και ο Καρπετόπουλος είναι αυτογκόλ. Όπως ακριβώς οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ τα βάλανε με τον Τσιάρτα και πολλοί απλοί οπαδοί του Ολυμπιακού τα βάλανε με τον Αναστόπουλο, έτσι κι ο ΠΑΟΚ τα βαλε με δημοσιογράφους της ΕΡΤ: μόνο που δεν τους έκανε κριτική – πράγμα απολύτως θεμιτό – αλλά τους κατήγγειλε και στα συνδικαλιστικά τους όργανα και στους εργοδότες τους, πράγμα όχι και τόσο συνηθισμένο. Το ζήτημα έγινε αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε μίαεποχή που δεν θα έπρεπε κατά τη γνώμη μας.
Δείτε μερικές από τις απόψεις που δημιούργησε η άστοχη κατά πολλούς επιστολή.



"Δεν ξέρω τι θα κάνουν οι άνθρωποι: οι αντοχές του καθενός δεν είναι απεριόριστες. Ξέρω όμως ότι οι Σαββίδηδες με αυτού του τύπου της ανακοινώσεις έβαλαν ένα θεαματικό αυτογκόλ. Πλην όλων των άλλων είναι και καναλάρχες και το κανάλι τους έχει και ενημερωτικές και αθλητικές εκπομπές: αναρωτιέμαι πως είναι δυνατόν να πιστέψει άνθρωπος πως όποιος σε αυτές δουλεύει μπορεί να έχει δικαίωμα γνώμης, όταν καταγγέλλονται για την γνώμη τους κάποιοι που σε αυτό δεν δουλεύουν! Η καταγγελία των δημοσιογράφων της ΕΡΤ είναι υποτιμητική και προσβλητική για όσους στο κανάλι του Σαββίδη εργάζονται: δημιουργεί την υποψία ότι όχι μόνο δεν έχουν δικαίωμα άποψης, αλλά τους γράφουν και τα κείμενα" 




Σωτήρης Ρεντζελάς Christina Amerikanou Του Καραπαπα είναι ανέκδοτα σε σχέση με την αλητεία του ΠΑΟΚ
Διαχείριση


Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Απάντηση2 ημέρες
Dimos Derekas Ελλαδάρα, ελληνάρες και δεν πάει πιο κάτω (δεν είμαι και πολύ σίγουρος...)

Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Απάντηση1 ημέρα

Yiannis Mamouzelos Ζούμε σε μια κατ' όνομα και επίφαση δημοκρατική χώρα, όπου ο αυταρχισμός και ο υφέρπων φασισμός τείνουν να γίνουν κανόνας όχι μόνο στο δημόσιο χώρο αλλά σε κάθε μορφή εργασίας, έκφρασης κ.α.!!! Με αυτά τα μυαλά σε λίγα χρόνια κάποιοι αρκετά νεότεροι θα βρουν μπροστά τους και τον φανερό φασισμό και μάλιστα νομιμοποιημένο!! Με τις υγείες σας (μας)...

Διαχείριση


Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
Απάντηση23 ώρες


Yiannis Mamouzelos Συμπληρώνοντας την άποψή μου σημειώνω ότι το δυστύχημα σε αυτή τη χώρα είναι πως ένας ισχυρός επιχειρηματίας μπορεί ταυτόχρονα α) να κάνει ή διεκδικεί δουλειές ή ευνοϊκές ρυθμίσεις με το Κράτος, β) να έχει ένα ή περισσότερα ΜΜΕ που τα χρησιμοποιεί ως πολιορκητικό κριό απέναντι σε Κυβέρνηση, πολιτικούς, αντίπαλους στον αθλητισμό και ΜΜΕ, γ) να έχει ΠΑΕ τους οπαδούς της οποίας κατευθύνει ως προσωπικό στρατό κατά πάντων, οποιωνδήποτε θεωρεί σε δεδομένη στιγμή ακόμη και ότι απλώς τον ενοχλούν λέγοντας ή γράφοντας αλήθειες!

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ