Ένας διαφορετικός Χοσέ Κάνιας - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Ένας διαφορετικός Χοσέ Κάνιας

Ο μέσος του ΠΑΟΚ, Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας  με αφορμή την βράβευση του ως ΜVP Οκτωμβρίου έδωσε μια ξεχωριστή συνέντευξη στο PAOK TV.

Αναλυτικά όσα είπε:
Για το ποιος είναι ο MVP της δικής του ζωής: «Όλοι οι άνθρωποι που με υποστηρίζουν. Αυτοί είναι για εμένα οι MVP της ζωής μου. Φίλοι, οικογένεια και φυσικά η γυναίκα μου. Είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος για εμένα. Είναι η καλύτερη καθώς με υποστηρίζει συνεχώς. Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό».
Για το τι τον κάνει να χαμογελάει: «Αυτό ισχύει και για εμένα και για όσους είναι γύρο μου. Αυτή είναι η στάση ζωής μου. Δεν μπορείς να δεις όμορφα την ζωή αν δεν χαμογελάς. Αυτό είναι το καλύτερο για εμένα. Χαμογελάω πάντα, γιατί αυτό κάνει χαρούμενους τους ανθρώπους γύρο μου. Είναι το καλύτερο για εμένα».
Για το πώς περνάει τον ελεύθερο του χρόνο: «Μαγειρεύω λίγο με την γυναίκα μου, βλέπω ταινίες, σειρές και διάφορα πράγματα στην τηλεόραση. Επίσης, περπατάμε στην φανταστική Θεσσαλονίκη. Είναι υπέροχη. Μερικές φορές πάμε στο σινεμά. Μου αρέσει αυτό.
Ζούμε στο κέντρο και μας αρέσει να πηγαίνουμε για ψώνια, για καφέ, αυτή είναι η απλή ζωή μας. Είναι πολύ απλή. Μου αρέσει πολύ να μαγειρεύω. Μου αρέσει να ετοιμάζω κάτι για την γυναίκα μου και να τρώμε μαζί. Είναι ένα από τα χόμπι μου».
Για την αγαπημένη του σειρά: «Έχω πολλές αγαπημένες. Τώρα βλέπω το Blacklist. Μου αρέσει πολύ. Πολλές φορές βλέπουμε ταινίες. Μου αρέσουν πολλά πράγματα. Βλέπω κωμωδίες, δραματικές, μου αρέσει και η τηλεόραση και το σινεμά».
Για την παρουσία του στην Θεσσαλονίκη: «Ο κόσμος έχει μια διαφορετική αντίληψη για την Θεσσαλονίκη. Όταν ήρθα εδώ έμεινα έκπληκτος. Οι άνθρωποι εδώ είναι σαν τους Ισπανούς».
Για το τι θα ήθελε να γράφει δίπλα στο όνομά του στην ιστορία του ΠΑΟΚ: «Θέλω να είναι κάτι για την προσωπικότητά μου. Οι άνθρωποι να με θυμούνται για τον χαρακτήρα μου, την προσωπικότητά μου, για τον επαγγελματισμό μου επίσης. Θέλω να με θυμούνται για καλούς λόγους και όχι για άσχημα πράγματα».
Δείτε το video της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΕΔΩ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ