ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΟΚ! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΙ ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ αντιδρά κατά της ΕΡΤ
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας σε υπουργεία και αρμόδιους φορείς (Υφυπουργείο Αθλητισμού, Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, ΠΣΑΤ, ΕΣΗΕΑ και ΕΡΤ).
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αυτό τον τρόπο έχει σαν στόχο  σταματήσει η πολεμική ρητορική κατά της ομάδας, καθώς οι υπαινιγμοί κατά της εντιμότητας  του συλλόγους τείνουν να γίνουν… καθημερινότητα στα κρατικά μέσα.
Aναλυτικά η επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
ΕΡΤ
Υπόψη Διευθύνοντα Συμβούλου, Κωστόπουλου Βασίλειου,
ΕΣΗΕΜΘ
Υπόψη Προέδρου κ. Καρρά Νικολάου,
ΠΣΑΤ
Υπόψη προέδρου κ. Θεοδωρακόπουλου Ιωάννη,
Υπουργείο ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης
Υπόψη υπουργού κ Νικολάου Παππά,
Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού
Υπόψη Υφυπουργού κ. Γεώργιου Βασιλειάδη.
Αξιότιμοι κύριοι,
Σας αποστέλλουμε την παρούσα, προκειμένου να διαμαρτυρηθούμε για την επίμονη υποτιμητική αντιμετώπιση της ομάδας μας από συγκεκριμένους δημοσιογράφους της Δημόσιας Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης, τόσο στις ραδιοφωνικές κυρίως παρεμβάσεις, όσο και με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Δεχόμαστε συνεχείς διαμαρτυρίες φιλάθλων για την συμπεριφορά ειδικά των κ.κ. Άρη Γάτα και Γιάννη Σαντοριναίου (πρόσφατες αναρτήσεις των οποίων επισυνάπτονται), για σαφείς υπαινιγμούς και υποτιμητικές αναφορές εναντίον της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και των στελεχών της, όσο και για το ελληνικό ποδόσφαιρο εν γένει, ένα ελληνικό ποδόσφαιρο που αποτιμήθηκε και εν μέρει χρηματοδοτείται από την ΕΡΤ και κατ’επέκταση του Έλληνα φορολογούμενου, μεταξύ των οποίων και κατοίκων της Βόρειας Ελλάδας, φιλάθλων της ομάδας μας, ή φιλάθλων των οποίων η αισθητική προσβάλλεται από τέτοιες συμπεριφορές.
Οι επαναλαμβανόμενες αναρτήσεις και απόψεις που προφανώς υπάγονται σε οπαδικά ένστικτα, εκτός της ζημιάς που προκαλούν στη φήμη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του ιδιοκτήτη της –για την προάσπιση των οποίων επιφυλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα-, δυσκολεύουν και την προσπάθειά μας να εξασφαλίζουμε συνθήκες ομαλότητας και ηρεμίας στη διοργάνωση των αγώνων και στην εξυπηρέτηση των αναγκών των ΜΜΕ.
Ουδέποτε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει διαμαρτυρηθεί για κριτική, οποιασδήποτε μορφής και ισχύος, ενώ δεν έχει στοχοποιήσει προσωπικά δημοσιογράφους, σεβόμενη το λειτούργημα και τις συνθήκες εργασίας στα γήπεδα. Την ίδια όμως απαίτηση για σεβασμό και έντιμη αντιμετώπιση έχουμε ειδικά από λειτουργούς της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.
Παρακαλούμε να ελέγξετε πειθαρχικά τους προαναφερθέντες για παράβαση των κανόνων δεοντολογίας αλλά και να συστήσετε στους εργαζομένους να αντιμετωπίζουν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον σεβασμό με τον οποίο εκείνη απευθύνεται και συνεργάζεται με τα ΜΜΕ, τις Ενώσεις Συντακτών και τον ΠΣΑΤ.
Με δεδομένο πως θεωρούμε την σχέση μας με την Δημόσια Ραδιοτηλεόραση έως σήμερα έντιμη, ειλικρινή και ανεξάρτητη, αναμένουμε τις ενέργειές σας, ώστε όλοι μαζί να προασπίσουμε ένα ποδόσφαιρο που θα αμβλύνει και δεν θα τροφοδοτεί τις εντάσεις και τον τυφλό φανατισμό».
Στο τέλος κοινοποιούνται και αναρτήσεις των συγκεκριμένων δημοσιογράφων που φανατικά πολεμάνε τον ΠΑΟΚ εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ