Στροφή για το παιχνίδι με την Βϊντι - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2018

Στροφή για το παιχνίδι με την Βϊντι

Το ματς στο Περιστέρι ήταν εξ ορισμού δύσκολο. Ένα ντέρμπι ανάμεσα στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας. Κι από την αρχή φάνηκε πως θα γινόταν ακόμα πιο δύσκολο.


Όχι γι’ αγωνιστικούς λόγους. Έτσι άσχημα όπως ξεκίνησε, έτσι και τελείωσε. Αυτή τη φορά για αγωνιστικούς λόγους. Οι λεπτομέρειες αυτή τη φορά δεν ήταν υπέρ του ΠΑΟΚ. Η μπάλα δεν μπήκε μέσα στις σημαντικές ευκαιρίες και ήρθε η πρώτη βαθμολογική απώλεια της σεζόν.

Το γεγονός πως η ισοπαλία σ’ένα τέτοιο ματς λογίζεται ως απώλεια δείχνει και τη νοοτροπία της ομάδας και τα υψηλά στάνταρ που θέτει.

Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, όμως, ανήκει ήδη στο παρελθόν κι ο Δικέφαλος ετοιμάζεται γι’ ακόμα ένα τελικό. Αυτή τη φορά για την Ευρώπη. Η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βίντι έχει αποκτήσει ιδιαίτερη σημασία κι ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάει στην Ουγγαρία για τη νίκη.

Την Κυριακή (04.11) οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα στον Ατρόμητο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που δέχτηκε γονατιά στον αριστερό τετρακέφαλο έκανε θεραπεία και η κατάστασή του θ’ αξιολογηθεί τις επόμενες μέρες.

Ο Μαουρίσιο ακολούθησε τμήμα της κανονικής προπόνησης – που αφορούσε τη φυσική κατάσταση και την κυκλοφορία της μπάλας- και συνέχισε ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Σήμερα ο ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ