Το Άρης - Ολυμπιακός είχε μεγαλύτερη τηλεθέαση από το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Το Άρης - Ολυμπιακός είχε μεγαλύτερη τηλεθέαση από το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Μεγάλα νούμερα τηλεθέασης είχαν οι αγώνες του Σαββατοκύριακου που μεταδόθηκαν από την ΕΡΤ με το Άρης - Ολυμπιακός να ξεπερνά σε τηλεθέαση το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ.

υνεχίζονται τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης της ΕΡΤ την ώρα μετάδοσης των αγώνων της Super League. Αυτό το Σαββατοκύριακο μετέδωσε αγώνες όλων των μεγάλων ομάδων και αυτό είχε αντίκτυπο και στα νούμερα.
Το Σάββατο το ορεκτικό περιλάμβανε την αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον ΠΑΟΚ. Τον αγώνα παρακολούθησαν για τουλάχιστον ένα λεπτό 1.531.051 τηλεθεατές, ενώ το μέσο μερίδιο τηλεθέασης να ανέρχεται στο 23,2% φτάνοντας μέχρι και το 32,8%.
Το απόγευμα στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ τα νούμερα ανέβηκαν όπως ήταν φυσιολογικό και άλλο. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις 1.856.147 τηλεθεατές συντόνισαν τουλάχιστον για ένα λεπτό τους δέκτες τους στο Αθηναϊκό ντέρμπι με το μέσο τηλεμερίδιο να ανέρχεται στο 25,8% και να φτάνει μέχρι το 32,4%.
Ακόμα μεγαλύτερη ήταν η τηλεθέαση στον αγώνα της Κυριακής. Το Άρης - Ολυμπιακός έκανε 2.172.873 τηλεθεατές να το παρακολούθησαν για τουλάχιστον ένα λεπτό. Το μέσο τηλεμερίδιο ήταν στο 28,3% και έφτασε μέχρι και το 35,6%.
Κυρίαρχο ρόλο στα νούμερα της ΕΡΤ έπαιξαν οι άνδρες ηλικίας 25-44 ετών. Σε αυτή την κατηγορία θεατών το Ατρόμητος - ΠΑΟΚ έφτασε στο 27,3%, το Παναθηναϊκός - ΑΕΚ στο 43,7%, ενώ το Άρης - Ολυμπιακός στο 38,2%.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ