ΗΧΗΡΗ "ΣΦΑΛΙΑΡΑ" ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛ (2-0), ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΓΙΑ LEEDS UTD! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

ΗΧΗΡΗ "ΣΦΑΛΙΑΡΑ" ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛ (2-0), ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΓΙΑ LEEDS UTD!

Ήττα που δεν στοίχισε τελικά στη Leeds United με σκορ 2-0 από την ανώτερη στα σημεία Χαλ Σίτι με τα "παγώνια" να κάνουν ίσως το χειρότερο παιχνίδι τους στο "Έλαντ Ρόουντ" και μετά από 8 διαδοχικές νίκες το καμπανάκι ήχησε δυνατά για τον Μαρσέλο Μπιέλσα, αλλά και για τους ανθρώπους των "λευκών".
Ο Τζάροντ Μπάουεν είχε κέφια (25', 58') και απέδειξε πόσο απαραίτητος είναι για τους "τίγρεις" την ώρα που οργιάζουν οι φήμες ότι η Λιντς ετοιμάζει πρόταση για χάρη του να τον φέρει στο Δυτικό Γιορκσάιρ και να δώσει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι.
Η αλήθεια είναι ότι οι φιλοξενούμενοι και ειδικά ο προπονητής, Νάιτεζλ Άντκινς ήταν διαβασμένος και με δύο χτυπήματα στη κόντρα κατάφεραν οι "πορτοκαλί" να πάρουν τους τρεις πολύτιμους πόντους δείχνοντας ότι είναι σε φόρμα και ότι μπορούν να κερδίσουν οποιονδήποτε αντίπαλο στη κατηγορία.
Η "αρμάδα" του Μπιέλσα μπήκε δυνατά, είχε δύο καλές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, αλλά λείπει ο καθαρός φορ που θα στείλει στο πλεκτό με άνεση τη μπάλα. Φωνάζει αυτό δεν γίνεται να μην το βλέπει ο Αργεντινός. Κάθε μέρα πασχαλιά με ανατροπή δεν θα είναι. Και κάθε μέρα δεν θα βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά ο Κεμάρ Ρουφ!!!
Η Γιουνάιτεντ ναι μεν είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων (72% έναντι 27% της αντιπάλου), 17 τελικές στην εστία της Χαλ, αλλά τα δίχτυα δεν κουνήθηκαν όσο και να το πάλεψαν οι ποδοσφαιριστές.
Εκείνη την ώρα όμως η θεά τύχη ήταν με το μέρος της ομάδας μας, καθώς η Ντέρμπι Κάουντι έχανε με σκορ 3-2 στο "Κάροου Ρόουντ" από τη Νόριτς στο 81' (Τεέμου Πούκι), όμως τα "κριάρια" έβγαλαν αντίδραση και έφεραν τούμπα το ματς (87', 92')... 3-4 και η Λιντς έμεινε στη κορυφή της κατηγορίας με 51 πόντους έναντι 48 της Νόριτς.
Ακόμα πιο ευχάριστα τα πράγματα για τη Λιντς και η ισοπαλία της Γουέστ Μπρομ (1-1) απέναντι στη Σέφιλντ Γουένσντει.
Ναι μεν υπάρχει απογοήτευση στο "στρατόπεδο" των "παγωνιών", αλλά όλοι στηρίζουν τον Μαρσέλο Μπιέλσα και την ομάδα του, καθώς η πορεία που διαγράφει φέτος ο σύλλογος είναι εκπληκτικός.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ