Και βέβαια μπορεί, αρκεί να το θέλει! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

Και βέβαια μπορεί, αρκεί να το θέλει!

Όσο και αν το "προσπάθησε" ο ΠΑΟΚ δε τα κατάφερε και παρέμεινε ακόμα ζωντανός.

Την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, ο Δικέφαλος δίνει ένα μικρό "τελικό" για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.



Οι μέτριες μέχρι τώρα εμφανίσεις της ομάδας στη διοργάνωση, που έδειξε να έχει ως ξεκάθαρο στόχο το πρωτάθλημα - όχι ότι βρίσκω κάτι λάθος σε αυτό-, δε στέρησαν την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να παραμείνει στο κυνήγι της πρόκρισης.

Με νίκη, με οποιοδήποτε σκορ, επί της Μπάτε στην κατάμεστη και "καυτή" Τούμπα αλλά και ήττα της Βίντι από την Τσέλσι, ο ΠΑΟΚ θα πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης καθώς στην τριπλή ισοβαθμία με 6 βαθμούς θα έχει τον πρώτο λόγο.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να το κάνει φυσικά αυτό, να πάρει τη νίκη κόντρα στη Μπάτε, ενώ η ήττα της Βίντι από την Τσέλσι είναι κάτι παραπάνω από πιθανή.

Αγωνιστικά φυσικά και έχει τον πρώτο λόγο, κάτι που έδειξε και στο πρώτο παιχνίδι στη Λευκορωσία επικρατώντας πολύ άνετα με 1-4, παίζοντας εντυπωσιακά για λίγα μόνο λεπτά.

Η πρόκριση μπορεί να έρθει. Τώρα το πόσο το θέλει ο ΠΑΟΚ αυτό, με ότι συνεπάγεται για τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις σε Ελλάδα, είναι ένα άλλο θέμα.

Εξάλλου αν έρθει αυτή η πρόκριση, ο ΠΑΟΚ θα είνια λογικά και η μοναδική ελληνική ομάδα που θα αγωνίζεται στην Ευρώπη για αυτή τη σεζόν και με το νέο έτος, σε μία χρονιά που το πρωτάθλημα είναι μονόδρομος και οι "κίνδυνοι" πολλοί!

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ