Νίκησε με Μπαμ-φορντ η Λιντς - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Νίκησε με Μπαμ-φορντ η Λιντς

Έπαιξε πέντε λεπτά ποδόσφαιρο και νίκησε η Λιντς! 

Ο Πάτρικ Μπάμφορντ επέστρεψε στους αγώνες μετά από τρεις μήνες και τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στο γήπεδο έδωσε τη νίκη 1-0 στην έδρα της Μπόλτον! Έπαιξε πέντε λεπτά ποδόσφαιρο και νίκησε η Λιντς!


Το πρώτο ημίχρονο άρχισε και το πρώτο ημίχρονο τελείωσε! Χωρίς να συμβεί τίποτα! 

Ο Μπιέλσα έκανε δύο αλλαγές προσώπων στο δεύτερο ημίχρονο και μια τακτική αλλαγή! Μπήκαν οι Κλαρκ και Μπάμφορντ και πήγε στον άξονα ο δημιουργικός Πάμπλο Ερνάντεθ! 

Οι τρεις τους συνεργάστηκαν στην φάση του γκολ στο 65ο λεπτό! Τεσσεράμισι λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, μετά από απουσία τριών μηνών, ο Μπάμφορντ σκόραρε!

Ο Κλαρκ στην αντεπίθεση έδωσε την μπάλα στον Πάμπλο Ερνάντεθ και ο Ισπανός την ασίστ για το 0-1 του Άγγλου φορ. 

Το γκολ αφιερωμένο στον Ρομπ Πράις τον φυσιοθεραπευτή της ομάδας για την πολύτιμη βοήθειά του στον Μπάμφορντ να επιστρέψει γρήγορα στα γήπεδα! 

Από εκεί και πέρα η Λιντς δεν κινδύνευσε και πέτυχε για πρώτη φορά μετά το 2009 την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της σε αγώνες πρωταθλήματος. 


ΜΠΟΛΤΟΝ : Όλνγουικ, Ολκόβσκι, Γουίτερ, Χομπς, Τέιλορ, Λόου, Γουίλιαμς (Έζτουμερ), Νουν, Βέλα, Μπάκλεϊ (Βίλντσουτ), Μαγκένις (Ντόιτζ) 
ΛΙΝΤΣ : Πικοκ-Φάρελ, Σάκλετον, Φίλιπς, Γιάνσον, Ντάγκλας, Φόρσο, Μπέικερ (Κλαρκ), Κλιχ, Πάμπλο Ερνάντεθ (Χάλμε), Αλιόσκι, Ρουφ (Μπάμφορντ)
lufchellas

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ