Στην αποστολή ο Πασχαλάκης-Έμεινε εκτός ο Πέλκας - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Στην αποστολή ο Πασχαλάκης-Έμεινε εκτός ο Πέλκας

Το ερωτηματικό τις προηγούμενες μέρες ήταν η ετοιμότητα ή όχι του Αλέξανδρου Πασχαλάκη μετά το αντιαθλητικό χτύπημα που δέχτηκε κόντρα στη Λαμία. Τελικά, ο ΠΑΟΚ θα στερηθεί έναν εκ των σημαντικότερων ποδοσφαιριστών του, αλλά αυτός δεν είναι ο Έλληνας τερματοφύλακας.
Η απουσία ακούει στο όνομα Δημήτρης Πέλκας . Ο διεθνής μέσος του ΠΑΟΚ δέχτηκε χτύπημα στην ποδοκνημική στην προπόνηση της Παρασκευής (07.12) που του προκάλεσε αιμάτωμα. Εξαιτίας του πρηξίματος και του πόνου, ο Πέλκας δεν κατάφερε να προπονηθεί κι έμεινε εκτός αποστολής. Αντίθετα, ο Τόσκα ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρεί και γυμνάστηκε κανονικά.
Εκτός είναι κι ο τιμωρημένος Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας, έτσι ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι αναγκασμένος να προχωρήσει σε δύο αναγκαστικές αλλαγές σε σχέση με το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής.
Η προπόνηση του Σαββάτου (08.12) αφορούσε την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης καθώς και τις στατικές φάσεις, ενώ στο τέλος πραγματοποιήθηκε δίτερμα στο μισό γήπεδο. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τους 18 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του.
Η αποστολή αποτελείται από τους: Ρέι, Πασχαλάκη, Τόσκα, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Βιεϊρίνια, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Βέρνμπλουμ, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιό, Ουάρντα, Πρίγιοβιτς, Άκπομ, Καρέλη .

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ