ΕΚΛΕΙΣΕ Ο 33-33-33 - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

ΕΚΛΕΙΣΕ Ο 33-33-33

Όπως πληροφορηθήκαμε από άτομα που έχουν εργαστεί στον FAIR PLAY, o σταθμός τελικά δεν θα συνεχίσει να λειτουργεί.
Πριν 15 μέρες περίπου είχε  σταματήσει να λειτουργεί με τη δικαιολογία ότι θα γίνει μεταφορά των στούντιο σε αυτά του Ράδιο-Θεσσαλινίκη.
Τελικά δεν υπήρξε συνέχεια και έτσι ''χάνετε'' μία αθλητική φωνή της Θεσσαλονίκης.
Μπορεί να υπάρχει διαφωνία σε αυτό από πολλούς αναγνώστες μας, λόγο του ότι όπως λένε, ο σταθμός ήταν 99-1-0 υπέρ μίας ομάδας, αλλά εμείς δεν ξεχνάμε τις με στόμφο διαβεβαιώσεις του οπλαρχηγού του σταθμού που έλεγε ότι ο σταθμός είναι 33-33-33 και μάλλον και 1.
Ελπίζουμε η δημοφιλής εκπομπή του ΠETROY ΠΕΤΡΑΚΟΥ ο οποίος στο fb ανακοίνωσε τα παρακάτω να μεταφερθεί κάπου αλλού.

Η εικόνα ίσως περιέχει: τον Petros Petrakos, οθόνηPetros Petrakos

 Έχω να ανακοινώσω ότι ο FAIR PLAY αποτελεί παρελθόν για εμένα. Το ράδιο έκλεισε οριστικά (διεγράφη μέχρι και η fb σελίδα του) να δω τι θα ανακοινώσουν αυτοί που πρέπει γιατί ο κόσμος που το αγάπησε πολύ απαιτεί κάποιες καθαρές κουβέντες και γι αυτό το θέμα.(δημόσια μια ωραία δικαιολογία θα ειπωθεί!)
Ευχαριστώ πάντως για την ευκαιρία που μου δόθηκε να αλλάξουμε τις ραδιοφωνικές νύχτες προς το καλύτερο με κάτι που κανένας εκείνη την ώρα ζωντανά δεν κάνει σε όλη την Ελλάδα και χτυπήσαμε δυνατά τον ανταγωνισμό των άλλων εκπομπών. Βέβαια μη χαίρονται ότι θα μείνουν και μόνοι γιατί μεγάλο ραδιόφωνο έκανε πρόταση να μεταφερθεί η εκπομπή η δική μου εκεί αλλά ακόμα δεν υπάρχει κάτι ανακοινωσιμο.
Μείνετε συντονισμενοι και λογικά σε λίγες μέρες θα πούμε τα υπόλοιπα τα ευχάριστα.
Την αγάπη μου σε όλο το ακροατήριο εντός και εκτός Ελλάδος.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ