Εύκολα δίνουν λεφτά, εύκολα σπάνε και τα συμβόλαια…» - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Εύκολα δίνουν λεφτά, εύκολα σπάνε και τα συμβόλαια…»

O πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ,Αμίρ Αζμί Μέγκαχεντ μίλησε  στο Αθλητικό Μετρόπολις 95,5 Fm για την δική του εμπειρία στην Σαουδική Αραβία.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Κι εγώ έφυγα από τον ΠΑΟΚ για παρόμοια πρόταση. Είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Αραβία. Δεν έκανε καλό πρώτο γύρο και είναι τελευταία στο Πρωτάθλημα. Δίνουν πολλά χρήματα για να αποφύγουν τον υποβιβασμό, πήραν έναν Βραζιλιανό τερματοφύλακα και τον Ροντρίγκες. Είναι από τα καλύτερα πρωταθλήματα στην Ασία αλλά οι συνθήκες είναι τελείως διαφορετικές από την Ευρώπη».
Βρέθηκα πρόσφατα στη Τζέντα τα γήπεδα και οι συνθήκες του ποδοσφαίρου είναι καλές αλλά διαφορετικές από την Ευρώπη. Έχει ζέστη, πολλές μετακινήσεις με το αεροπλάνο. Η Τζέντα είναι ωραία πόλη για να ζήσει κανείς, η ομάδα βάζει χρήματα για μεταγραφές αλλά τα πάντα είναι διαφορετικά από την Ευρώπη από άποψη αθλητισμού, πολιτισμού, κουλτούρας.
Κάτι πολύ σημαντικό και πρόβλημα για κάθε ποδοσφαιριστή είναι επειδή ξοδεύουν πολλά χρήματα περιμένουν τα πάντα από αυτόν τον παίκτη. Οι παράγοντες δεν έχουν ιδιαίτερη υπομονή και αν η μεταγραφή δεν βγει, δεν έχουν κανένα πρόβλημα να σπάσουν το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή ακόμα και λίγους μήνες μετά την απόκτησή του.
Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω όταν πήγα στην Αλ Σαμπάμπ, θα το ξανασκεφτόμουν. Τα χρήματα είναι πάρα πολλά και δύσκολο να τα αρνηθεί. Γενικά όμως είναι καλύτερο να πηγαίνεις εκεί σε προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία».

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ