Ο Μπιέλσα παραδέχτηκε πως κατασκόπευε όλους τους αντιπάλους της Λιντς! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Ο Μπιέλσα παραδέχτηκε πως κατασκόπευε όλους τους αντιπάλους της Λιντς!

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα θέλησε να ξεδιαλύνει την υπόθεση… κατασκοπίας της Ντέρμπι, υποστηρίζοντας πως δεν είχε κακές προθέσεις και έκανε μια σύντομη επίδειξη των πρακτικών του στον Τύπο!
Στην περίπτωση του Μαρσέλο Μπιέλσα έχουμε να κάνουμε με ποδοσφαιρική ιδιοφυΐα. Και όπως πολλές αυθεντίες στους τομείς τους, οι πρακτικές του είναι αμφιλεγόμενες. Όπως η μέθοδος… scouting του αντιπάλου που χρησιμοποίησε κόντρα στην Ντέρμπι ή πιο απλά, κατασκοπία!
 
Θέλοντας να ξεδιαλύνει τα «σύννεφα» γύρω από το περιστατικό και να μην επιτρέψει να επισκιάσει το ερχόμενο ματς της Λιντς (Σάββατο με τη Στόουκ), ο Μπιέλσα κάλεσε έκτακτη συνέντευξη Τύπου και παραδέχτηκε ευθέως πως αυτό που συνέβη δεν ήταν μεμονωμένο περιστατικό, αλλά πως έχει κατασκοπεύσει όλους τους αντιπάλους των «παγωνιών» πριν τα παιχνίδια τους!
«Εχω στείλει κατάσκοπο σε όλα τα ματς. Δεν έκανα άλλωστε κάτι παράνομο, δεν τον περιορίζουν οι κανονισμοί. Δεν θεωρώ πως παραβίασα κάτι…» τόνισε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός τεχνικός και συνέχισε με video 41 λεπτών για την ανάλυση που έκανε στη Ντέρμπι!
Το αγγλικά Μέσα που λατρεύουν τα σκάνδαλα, έχουν βαφτίσει την υπόθεση «Spygate«. Για τον Μπιέλσα είναι απλά προετοιμασία ενόψει των ματς. Αναμένεται πάντως και η γνώμη της FA και το αν θα τιμωρήσει τη Λιντς.
 

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ