ΕΠΤΑ ΛΕΠΤΑ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΕΣΤ ΝΑ "ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ" ΤΗ ΛΙΝΤΣ! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

ΕΠΤΑ ΛΕΠΤΑ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΕΣΤ ΝΑ "ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ" ΤΗ ΛΙΝΤΣ!

Ποδαρικό με το αριστερό για τη Leeds United, η οποία έτσι όπως έκλεισε το έτος 2018 έτσι άρχισε και το 2019, καθώς στο "Σίτι Γκράουντ" δέχθηκε την ήττα από τη Νότιγχαμ Φόρεστ με το βαρύ 4-2, αλλά βάση των αποτελεσμάτων και με κάποιο θαυματουργό τρόπο παρέμεινε στην κορυφή της Τσάμπιονσιπ και στο +2 από τη δεύτερη Νόριτς Σίτι, η οποία εκείνη την ώρα παραχωρούσε ισοπαλία στη Μπρέντφορντ (1-1)!!!
Όλα λάθος από τον Μαρσέλο Μπιέλσα ο οποίος δεν έκανε καμία αλλαγή στα πρόσωπα της ενδεκάδας μετά την ήττα με 2-0 από τη Χαλ Σίτι στο "Έλαντ Ρόουντ" και αποφάσισε να βάλει εκ νέου τους ίδιους έντεκα, αλλά η τύχη του γύρισε την πλάτη για τα καλά και η τιμωρία αποδόθηκε μέσα σε επτά λεπτά.
Βέβαια τα "παγώνια" μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων και απείλησαν πρώτοι, όμως ο Φόρσο έκανε κάκιστο γύρισμα στον Πίκοκ Φάρελ ο Τζακ Κόλμπακ το εκμεταλλεύτηκε και αφού ντρίμπλαρε τον νεαρό κίπερ άνοιξε το σκορ για τη Φόρεστ (1-0) μόλις στο 5' λεπτό.
Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι παρά το γρήγορο γκολ συνέχισαν την πίεση και οι ευκαιρίες που δημιούργησαν δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα, καθώς έπεσαν πάνω στο "τοίχος" που ονομάζεται Παντίλιμον.
Στο 41' λεπτό το πρώτο κακό είχε γίνει και ο Κάλβιν Φίλιπς αντίκρισε την κόκκινη κάρτα σε πολύ σκληρό μαρκάρισμα πάνω σε αντίπαλο με τον ρέφερι να τον αποβάλλει αμέσως.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι "λευκοί" παρά το αριθμητικό μειονέκτημα παίκτη "πατούσαν" καλύτερα στο χορτάρι, ανέβασαν το ρυθμό τους στο μάξιμουμ και με τον νεοεισελθών Τζακ Κλάρκ ισοφάρισαν στο 53' λεπτό (1-1), απορίας όμως άξιο ότι ο Αργεντίνος έκανε ξανά την κλασσική αλλαγή Χάρισον με Κλάρκ!!!
Η ασφυκτική πίεση τελικά έφερε και το δεύτερο τέρμα για την Γιουνάιτεντ, που γύρισε "τούμπα" το παιχνίδι και ήταν έτοιμη για μεγάλη νίκη, χάρης την κοντινή προβολή του Αλιόσκι στο 64' λεπτό (1-2), ο οποίος έφθασε τα τέσσερα τέρματα την εφετινή σεζόν.
Μετά το τέρμα του Αλιόσκι για κάποιο λόγο άγνωστο όλα έγιναν λάθος, ο διακόπτης της Λιντς έσβησε και η Νότιγχαμ Φόρεστ εκμεταλλεύτηκε λάθη άμυνας και τέρματος και το 1-2 έγινε μέσα σε τρία λεπτά (3-2) με τα γκολ των Κόλμπακ (69') και Ντάριλ Μέρφι (72')!!!
Η ομάδα του Μπιέλσα έμεινε από δυνάμεις ένεκα και της αποβολής του Φίλιπς και ο θρίαμβος της Νότιγχαμ που πήρε ανάσα ολοκληρώθηκε στο 77' λεπτό με τον Όσμπορν και τον Αργεντινό αποσβολωμένος και προβληματισμένο να ψάχνει τα αίτια αυτής της βαριάς ήττας.
Scorers: Colback (5', 69'), Clarke (53'), Alioski (64'), Murphy (72'), Osborn (77').

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ