Η ποδοσφαιρική φιλοσοφία του ΠΑΟΚ δεν έδειχνε Μπεργκ!! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

Η ποδοσφαιρική φιλοσοφία του ΠΑΟΚ δεν έδειχνε Μπεργκ!!

*Kαλημέρα σε όλους τους φίλους του PAOKDAY!

* Σήμερα  λέω να πιαστούμε λίγο με τα μεταγραφικά, καθώς υπάρχουν εξελίξεις. Αφήστε που έχουν   ακουστεί για ακόμη μια φορά αρκετά πράγματα τα οποία είναι να γελάς.

* Θα ξεκινήσω ανάποδα και θα σχολιάσω το θέμα του επιθετικού. Όταν πλέον έμαθαν όλοι πως ο Πρίγιοβιτς θα αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ το πρώτο όνομα που έπαιξε δυνατά ήταν αυτό του Μάρκους Μπέργκ.

Μια επιλογή ενός επιθετικού που είναι 32 ετών και παίζει στην Αραβία!!  Η ηλικία του  όπως όλοι γνωρίζουμε είναι κόντρα στην νοοτροπία και την φιλοσοφία του Μάριο Μπράνκο.


Πέρα απο το γεγονός ότι η ηλικία του δεν βοηθάει για μεταπωλητική αξία και η κατάσταση που βρίσκεται την δεδομένη χρονική στιγμή είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό. Ένα σημείο που του είχα αναφέρει σε προηγούμενο μου άρθρο ( πατήστε ΕΔΩ)

Ο Μπέργκ που γνωρίσαμε στον Παναθηναϊκό θα μπορουσε να κάνει την δουλειά, αλλά τώρα κανεις μας δεν γνωρίζει πόσο κοντά η μακριά είναι εκείνος ο ποδοσφαιριστής με αυτόν που παίζει  τα τελεταία χρόνια στην Αραβία.

* Επίσης ήταν και πολλά τα λεφτά για μια μεταγραφή υψηλού ρίσκου. Ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να πληρώσει την ομάδα του στην Αραβία, το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, αλλά και τον Παναθηναϊκό με την ρήτρα που υπάρχει.

*Και γι αυτό πολύ σωστά έκανε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ που προχώρησε στην απόκτηση ενός φορ που έχει δείξει τις ικανότητες του στην Γιαγκελόνια και έχει προοπτική εξέλιξης και μεταπωλητικής αξίας. ΄

* Πλέον είναι πλύ θετικό το γεγονός πως η ΠΑΕ δείχνει να μην επηρεάζεται από τον τύπο και τον κόσμο  που πίεζε προς την κατεύθυνση του Μάρκους Μπέργκ.

* Τέλος όσον  αφορά  τον Μίσιτς δεν μπορώ να σας γράψω πολλά πράγματα γιατί δεν τον έχω δει. Σίγουρα κρατάω πισινές για το γεγονός ότι έχει παίξει μόλις τρία παιχνίδια με την Σπόρτινγκ αλλά αυτό είναι το εύκολο συμπέρασμα. Οπότε θα κάνω υπομονή για να τον δω... Ελπίζω πως αυτό  θα γίνει σύντομα, καθώς  το κέντρο του ΠΑΟΚ χρειάζεται βοήθεια...
ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ