Ποιος θα σου το πει; Ο Κυργιάκος; Ο ΠΑΟΚ έχει το ρεκόρ των ρεκόρ! - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Ποιος θα σου το πει; Ο Κυργιάκος; Ο ΠΑΟΚ έχει το ρεκόρ των ρεκόρ!

Μάθε ρε φίλε γιατί κανένας τσομπαναράς δεν σου το λέει...

 Περίμενες άλλωστε να στο πουν στην ΕΡΤ; Περίμενες αλάνι να στο πει ο Κυργιάκος; Ποιος να τον καλέσει και τι να πει; Για την πορτιέρισσα του την Αναστασία; Για το prive club των δημοσιογραφικών που έχει δημιουργήσει στην Τούμπα;  Η πλάκα μάλλιστα είναι ότι τους 'ταίζει' και μετά τον ''πληγώνουν'', όπως άλλωστε έγραψε σε παλιότερη ανακοίνωση. Ασε τον Βόγλη στην ησυχία του!

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της Α’ Εθνικής!

Με τη νίκη επί του ΠΑΣ (2-1) ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε την επίδοση του Ολυμπιακού από την σεζόν 2015-16 όταν και οι «ερυθρόλευκοι» είχαν μετρήσει 17 νίκες στις πρώτες 18 αγωνιστικές!
Στο εξ αναβολής παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής ο «Δικέφαλος» ήθελε τη νίκη για να ισοφαρίσει το ρεκόρ με το καλύτερο ξεκίνημα από καταβολής Α’ Εθνικής, που είχαν οι «ερυθρόλευκοι» από την σεζόν 2015-16, και το πέτυχε!
Προ τριετίας, ο Ολυμπιακός του Μάρκο Σίλβα είχε μετρήσει 17 σερί νίκες μέχρι και την 18η αγωνιστική όταν έσπασε το σερίκαι έφερε Χ στου Πλατανιά (1-1).
Φέτος, ο ΠΑΟΚ του τρισμέγιστου Ραζβάν έπιασε την συγκεκριμένη επίδοση (17 νίκες, 1 ισοπαλία στις 18 πρώτες αγωνιστικές)  την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θα ισοφαρίσει το αήττητο σερί των 19 αγωνιστικών που έχει από την σεζόν 1972-73 (16-3-0), ενώ μετά το ματς που θα κερδίσει, θα «πιάσει» την καλύτερη επίδοση συνεχόμενων νικών («δέκα στα δέκα») που κατέχει από την περσινή περίοδο.
ΚΙΛΚΙΣΙΩΤΗΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ