Όχι δάκρυα για αυτούς τους μάγκες - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Όχι δάκρυα για αυτούς τους μάγκες

Τα δάκρυα δεν είναι για αυτήν την ομάδα......
Ο Π.Α.Ο.Κ , αυτός ο Π.Α.Ο.Κ των χιλίων προβλημάτων ,αυτός ο Π.Α.Ο.Κ με μπάτζετ κοντά στο 1\5 του Παναθηναϊκού μπόρεσε και κοιταξε στα μάτια τον αντίπαλο του και παίζοντας φοβερά για περίπου 28 λεπτά δεν κατάφερε να κάνει το θαύμα!

Η ομαδα του Ηλία Παπαθεοδώρου ξεκίνησε λίγο νωθρά το 1ο δεκάλεπτο και βρέθηκε πισω ακόμα και με 17 πόντους όμως με μαεστρία ο κοουτς του Δικεφάλου γύρισε ένα ματς που φαινόταν χαμένο!
Το αύριο του Π.Α.Ο.Κ είναι αβέβαιο ,ο πρόεδρος είναι σχεδόν με το ένα πόδι εκτός ομάδας και το Τιμ είναι ήδη σε σύχγυση άσχετα αν δεν βγαίνει παραέξω το συγκεκριμένο γεγονός!
Συγχαρητήρια σε όλους μέσα στο κλάμπ σε παίκτες ,προπονητές, διοικούντες και οπαδούς, συγχαρητήρια σε αυτήν την τεράστια ομάδα που έχει να πανηγυρίσει τίτλο 20 χρόνια!
Συγκινητικοί οι Μαργαρίτης , Hutcher, Goss, Jones και όχι μόνο οι συγκεκριμένοι παίχτες, μα όλη η ομάδα ,συγκινητικός ο Ηλίας Παπαθεοδώρου που έδωσε ψυχή και σώμα και με μαεστρικές κινήσεις γύρισε το ματς, μα δυστυχώς η απειρία κάποιων παικτών σε τελικούς, και με αντίπαλο που το κάθε λάθος του Π.Α.Ο.Κ το έκανε πόντο,για όλους τους διοικούντες που παλεύουν με τα μηδαμινά έσοδα που έχει η ομάδα, για όλους αυτούς δεν χρειάζονται δάκρυα μα μόνο πολλά μπράβο!!

Υ.Γ Αυτή η ομάδα το μόνο που χρειάζεται είναι στήριξη από τον κόσμο.....

Υ.Γ 1 Ένα τεράστιο κρίμα αιωρείται για μερικούς παίκτες, που αυτός ο τελικός ήταν ο τελευταίος της καριέρας τους

Υ.Γ 2 Τελικός κυπέλλου μόνο με μαθητές..... Τα συμπεράσματα δικά σας!!!

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ