Ο Δημοσιοφράφος Γρηγοράς υποψήφιος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Ο Δημοσιοφράφος Γρηγοράς υποψήφιος ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Ένα αςάνθρωπος του πολιτισμού στα κοινά
Βιογραφικό Σημείωμα Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου Γρηγόρη Γρηγορά με την Δημοτική Παράταξη Θεσσαλονίκη Θετικά του Υποψηφίου Δημάρχου Μάκη (Εφραίμ) ΚυριζίδηΟ Γρηγόριος ( Γρηγόρης ) Γρηγοράς του Κωνσταντίνου γεννήθηκε το 1964 και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη.

Αποφοίτησε από το τμήμα Προγραμματισμού και Ανάλυσης Η/Υ Ιδιωτικής Σχολής το 1985.

Αθλητής  του τμήματος Άρσης Βαρών του Α.Σ. Ηρακλής σε νεαρή ηλικία .

Ο Γρηγόρης Γρηγοράς υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία στον Στρατό Ξηράς.

Εργαζόμενος στον Ιδιωτικό τομέα από νεαρή ηλικία είχε παράλληλα ασκήσει δραστηριότητα και στον Δημοσιογραφικό χώρο.

Από το 1991 τον κέρδισε το πάθος του με την Δημοσιογραφία, με την οποία ασχολείται μέχρι και σήμερα.

Θεωρείται ένας από τους περισσότερο καταξιωμένους Δημοσιογράφους στα πολιτιστικά δρώμενα της Βορείου Ελλάδος και όχι μόνο.

Πολυμήχανος και σε συνεχή αναζήτηση νέων προκλήσεων, έχει καθιερωθεί στην εκτίμηση των ανθρώπων της Τέχνης και του Πολιτισμού αλλά και μεταξύ των συναδέλφων του Πανελλαδικά.

'Έχει διατελέσει επί σειρά ετών Διευθυντής Προγράμματος Ραδιοφωνικών Σταθμών της Θεσσαλονίκης και υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Γραφείο τύπου Θεατρικών ομάδων της πόλης μας. Ιδιοκτήτης Τοπικής Εφημερίδας και Υπεύθυνος παραγωγής και Παρουσιαστής Τηλεοπτικών Εκπομπών από το 1999, διετέλεσε και υπεύθυνος Αθηναϊκών Εφημερίδων Πανελλαδικής εμβέλειας για την Βόρεια Ελλάδα.

Από το 2016 είναι Διευθυντής του Γραφείου τύπου της εταιρείας Spark Advertasing Group, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.

Η μεγάλη του αγάπη προς τον Πολιτισμό (Τουρισμό και Αθλητισμό) και ειδικότερα για το Θέατρο που λαμβάνει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του και, αναγνωρίζοντας την ίδια διάθεση και όρεξη προς τον πολιτισμό στον υποψήφιο Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Μάκη Κυριζίδη, τον έκαναν να συμπορευθεί μαζί του και να αναλάβει δράση στους αγαπημένους του τομείς. Αντιλαμβανόμενος την ιστορική υποχρέωση που έχει η Θεσσαλονίκη στον πολιτισμό και παρατηρώντας εκ των έσω την ανεπάρκεια που επικρατεί τα τελευταία χρόνια, έδωσαν την αφορμή να αναλάβει δράση, έτσι ώστε να αναδειχθεί περισσότερο η βαριά πολιτιστική κληρονομιά της πόλης μας.

Για τη ΓΝΩΜΗ τηλόραση
ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΤΣΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ