Η ΑΕΚ πλήρωσε για μια ακόμη φορά την αλητεία και τα κολλημένα μυαλα. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Η ΑΕΚ πλήρωσε για μια ακόμη φορά την αλητεία και τα κολλημένα μυαλα.

H ΆΠΟΨΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΆΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ.Ας δούμε τι έγραψε για την τιμωρία της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ πλήρωσε για μια ακόμη φορά την αλητεία και τα κολλημένα μυαλα.
Η ποινή είναι σοβαρή. Πολύ σοβαρή!
Και θα ακολουθεί την ΑΕΚ, όχι για δυο χρονια, αλλά για δυο δεκαετίες. Το παραμικρό να συμβεί από εδώ και πέρα, ο πελεκυς θα πέσει βαρύς.
Τους τελευταίους 12 μήνες η ΑΕΚ έχει πληρώσει σε πρόστιμα όσο μια πολύ καλή μεταγραφή, πέρα από τις αγωνιστικές επιπτώσεις. Και δεν προχώρησε ούτε σε ΜΙΑ αγωγή για ζημία εναντίον αυτών των διπόδων....
Τώρα τα πράγματα είναι πολύ απλά: 
Για να γίνει πραγματικά σπουδαίο club, που θα εκπέμπει υγεία μέσα στο τερέν και στις εξέδρες, πρέπει να κηρύξει αμίληκτο πόλεμο κατά των πιθηκοειδων... Διαφορετικά θα μείνει έρμαια και αιχμάλωτη των αληταμπουρων...
Εννοείται πως στην Αγια Σοφια δεν πρέπει να πατήσει το πόδι κανενός από αυτους. Ούτε σε απόσταση ενός χιλιομέτρου από το νέο γήπεδο!
Η τεχνολογια βοηθάει. Για να μπούμε στο γήπεδο της Μπάγερν περάσαμε από πέντε ελέγχους! Ηλεκτρονικούς! Με barcode! Οι πάντες για να πλησιάσουν το γήπεδο, έπρεπε να περάσουν πέντε (!!!!) φορές από έλεγχο με scanner!!!
Και οποιος τολμούσε να σκεφθεί να παρακάμψει τους ελέγχους- κάτι αδύνατο φυσικά- απλά είχε εξασφαλισμένη διανυκτέρευση στην αστυνομία.
Η ΑΕΚ πρέπει να εγκαταλείψει τις ψευδαισθήσεις ότι μπορεί να συνεννοηθεί και να πείσει τους ουγκανους, επικαλούμενη την αγάπη τους για την ομάδα. Γιατί απλούστατα άνθρωπος που δεν αγαπάει τον εαυτό του, δεν αγαπάει τίποτα!
Πόλεμος σε όλα τα επίπεδα με τους αληταράδες. Σε όλα τα επίπεδα.
Η ΑΕΚ πρέπει να βγει νικήτρια από αυτη την κορυφαία μάχη.
Είναι πλέον ζήτημα επιβίωσης!!!!

ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΕΦΤΕΛΗΣ
 FB

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ