Το πρώτο γήπεδο στον κόσμο με κάλυψη 5G! ειναι το Camp Nou - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Το πρώτο γήπεδο στον κόσμο με κάλυψη 5G! ειναι το Camp Nou

To Camp Nou είναι το πρώτο γήπεδο στην Ευρώπη με κάλυψη 5G! 
«Χάρη στην τεχνολογία 5G, θα επιτρέπεται στους φιλάθλους που παρακολουθούν τους αγώνες από το σπίτι τους, να απολαμβάνουν  το παιχνίδι στο σπίτι σαν να ήταν στο Camp Nou», είπε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου κατά τη σχετική παρουσίαση.  «Για την Μπαρτσελόνα είναι πολύ μεγάλη υπερηφάνεια ότι το Camp Nou είναι το πρώτο γήπεδο ποδοσφαίρου στην Ευρώπη με εσωτερική κάλυψη 5G. Το Camp Nou είναι το μεγαλύτερο γήπεδο στην Ευρώπη. Μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερους από 90.000 θεατές. Όταν το Espai Bar?a είναι πραγματικότητα, θα έχει χωρητικότητα 105.000. Χάρη στη συμφωνία με τη  GSMA, με τη συμμετοχή της Telef?nica, έχουμε θέσει το Camp Nou ως εργαστήριο καινοτομίας. Στη διάθεση της πιο προηγμένης τεχνολογίας στην κινητή τηλεφωνία, το 5G», πρόσθεσε.

Ο Εμίλιο Γκαγιό, πρόεδρος της Telef?nica Spain, ανέφερε ότι με αυτόν τον τρόπο «οι νέες γενιές θα βιώσουν τα αθλήματα με διαφορετικό τρόπο».
Χάρη στις κάμερες των 360? στο Camp Nou, θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία  μετάδοσης σε οποιονδήποτε θεατή είναι στο σπίτι, μέσω της χρήσης γυαλιών εικονικής πραγματικότητας. Αυτό θα επιτρέπει στους οπαδούς να παρακολουθήσουν το παιχνίδι από την άποψη που προτιμούν. Και με τον ήχο του περιβάλλοντος.
Η Μπαρτσελόνα σημείωσε επίσης ότι «η τεχνολογία 5G διευκολύνει επίσης τη μεταφόρτωση ροών βίντεο μεταξύ 30 Mbps και έως 200 Mbps».
http://ana.gr/ kai paokday.gr

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ