Το καράβι οδεύει στον γκρεμό - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Το καράβι οδεύει στον γκρεμό



Η κατάσταση τείνει να γίνει ανεξέλεγκτη στον Ηρακλή, καθώς πλέον και η βαθμολογία προδίδει την έκρυθμη κατάσταση που υπάρχει, αφού πλέον η ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον 9 βαθμούς για να αποφύγει τον μεγαλύτερο κίνδυνο.

Πραγματικά είναι άξιο αναφοράς η περίπτωση της διοίκησης της ΠΑΕ, αφού τα μεγάλα λόγια βυθίστηκαν μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα. Ο Τομ Παπαδόπουλος μαζί με την υπόλοιπη διοίκηση δεν ξέρουν απ’ ότι φαίνεται που ήρθαν! Οι μεγαλοστομίες για μεγάλες εταιρίες, για έναν μεγάλο Ηρακλή, και για ακαδημίες που θα θυμίζουν μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους πέφτουν στο κενό, γιατί πολύ απλά δεν γίνονται τα αυτονόητα.

Μπορεί η παρουσία του κ. Θεοδωρίδη να έλυσε σε μεγάλο βαθμό τα χέρια του κ. Παπαδόπουλου, όμως αυτός πραγματικά τις αποφάσεις είναι ο μεγαλομέτοχος! Σε μεταγραφικό επίπεδο οι άνθρωποι που επέλεξαν τους παίκτες, απέτυχαν 100%, διότι δεν βοήθησε κανένας από τις επιλογές του Ιανουαρίου, αντιθέτως μάλιστα η ομάδα κατρακύλησε ακόμα περισσότερο.

Το σκάουτινγκ δεν υπάρχει, τρανταχτό παράδειγμα η μη μεταγραφή φορ περιοχής, καθώς και η επιμονή των δυο εβδομάδων σε παίκτη που είχε συμβόλαιο. Δεν σκέφτηκε κανένας πως υπάρχουν χιλιάδες φορ στον κόσμο του ποδοσφαίρου, αλλά προτίμησαν να αφήσουν την ομάδα στο έλεος ενός παίκτη που είναι γνωστός για τους τραυματισμούς του, αλλά και την μεγάλη ποιότητα του, και εννοούμε τον Περόνε.
Από την αρχή μέχρι το τέλος έγιναν αρκετά λάθη, αλλά κάποιοι από τα λάθη μαθαίνουν, όμως εσείς δεν μάθατε από τα δικά σας.

 Ο Στάθης Καραντώνης αναφέρθηκε στην περίπτωση της τροπολογίας που δεν πέρασε τελικώς, αλλά αντιθέτως αυτό φέρνει μεγαλύτερο προβληματισμό. Ο ίδιος είπε για πρόβλημα βιωσιμότητας, όμως η αμυντική στάση απέναντι στην πολιτεία δεν έφερε αποτέλεσμα, αλλά αντιθέτως έφερε την δυσαρέσκεια η οποία μεταφράστηκε ως μια κακή στάση της ΠΑΕ απέναντι στις υποσχέσεις του κ. Βασιλειάδη.

Η σιωπή δεν έφερε αποτέλεσμα, το ίδιο ακριβώς γίνονταν και σε χρονιές που Ηρακλής ήταν και είναι στοχοποιημένος από παντού. Ένα ρητό λέει,  « Δεν βλέπω, δεν ακούω, δεν μιλάω», όμως αυτό  φέρνει στο φως και την αποσιώπηση που ζητούσαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ προς τον κόσμο και προς τα ΜΜΕ για το θέμα το οποίο τελικά κατέληξε στο καλάθι των αχρήστων, σύμφωνα με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένη Αυλωνίτου.

Και αυτή η στάση ήταν άστοχη, και ας επιμένετε ότι κάτι θα γίνει σύντομα! Πάντως εμείς δεν το βλέπουμε.

Η ωριμότητα του κόσμου ήταν και είναι πολύ μεγάλη, καθώς δεν ήθελε σε κανένα σημείο μέσα στην χρονιά να δημιουργήσει το παραμικρό, παρόλο τις ανακρίβειες που ακούστηκαν, αλλά και για την αγωνιστική κατάσταση που περιήλθε η ομάδα. Ο Ηρακληδέας δεν είναι ένα λαίμαργο όν που θα τον πετάξεις ένα κομμάτι κρέας και θα το φάει αμάσητο, αλλά είναι μια πάστα ανθρώπου που έχει βιώσει καταστάσεις που άλλες ομάδες δεν θα τις άντεχαν ποτέ! Η ομάδα  δεν χρειάζεται να διασκορπίζεται σε κομματάκια παζλ, αλλά ένα-ένα κομμάτι να συνδέεται για το καλό του συλλόγου, μέχρι αυτό να γίνει μια ολοκληρωμένη εικόνα, και για να γίνει αυτό, πρέπει άμεσα να συσταθεί ομάδα οργάνωσης (σ.σ Τμήμα σκάουτινγκ για ακαδημίες και ανδρική ομάδα, τμήμα μάρκετινγκ και ούτω καθ’ έλξης).

Ο Ηρακλής είναι ο πιο ιστορικός σύλλογος της Ελλάδας, και ο πιο αδικημένος σε πολλά σημεία της ιστορίας του. Δεν θέλει να γίνει ακόμα ένα παρακλάδι σε ένα σάπιο το οποίο ποτίζουν οι καταφαντασίαν μεγάλοι, ούτε υποτελής σε μια λίγκα διπολισμού που όποιος ρίξει τα περισσότερα είναι ο «μάγκας» της ιστορίας. Ο Ηρακλήδέας  δεν ζητάει υπερβολές, ούτε αύριο να έπεφταν τα πολλά εκατομμύρια ευρώ, ο Ηρακληδέας ζητάει αλήθειες, και όχι αυτό ξεκατίνιασμα που γίνεται τώρα. Ο Ηρακληδέας δεν έρχεται στο γήπεδο διότι δεν βλέπει προοπτική, και βλέπει απλά φουσκωμένα λόγια τα οποία απαξιώνει, και μαζί με αυτά και την παρουσία του στο γήπεδο.

Ο Ηρακλής δεν δέχεται να γίνει μια ομάδα της σειράς στην Β’ Εθνική, ούτε κομπάρσος σε ένα πρωτάθλημα που αν είσαι λίγο προσεκτικός και αληθινός, μπορείς να διεκδικήσεις πολλά! Δεν ανέχεται την κοροϊδία και την υποκρισία, γιατί εδώ και πολλά χρόνια τα δέχεται και εντός, αλλά και εκτός.

Η αντίδραση είναι μεγάλη, και ο καθένας την αντιλαμβάνεται με διαφορετικό τρόπο, όμως η οργή ξεχειλίζει! Και η οργή υπάρχει, γιατί την δημιουργήσατε εσείς!
Η διοίκηση αυτή την στιγμή θυμίζει τις Σειρήνες του Οδυσσέα που καλούσαν με το θελκτικό τραγούδι τους τα καράβια του Οδυσσέα, και στην τελική αυτά κομματιάζονταν στα βράχια από αυτό το καταραμένο νησί.

 Υ.Γ: Αποφασίστε ποιοι είναι οι ρόλοι σας μέσα στην ΠΑΕ. Τι ευθύνες έχει ο Κανακούδης ; Τι ρόλο έχει στην ομάδα; Τι ο Θεοδωρίδης; Πρέπει να αλλάξει στάση ο Τομ άμεσα!

Υ.Γ 1: Ησυχία μας λέγατε για πολιτεία, και μετά ήρθε το "μπαμ". Τώρα τι στάση να κρατήσουμε; Ας μην απαντήσω καλύτερα...

Υ.Γ 2: Ο Ηρακλής δεν είναι Αγροτικός, ούτε ομάδα συμμετοχής. Διαβάστε και λίγο ιστορία..

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ