Περόνη σωτηρίας- Και οι αντιδράσεις - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Περόνη σωτηρίας- Και οι αντιδράσεις



Το γήπεδο της Καλαμαριάς ήταν στην κυριολεξία σαν "αστακός", όμως ο κόσμος του Ηρακλή δεν πτοήθηκε από καμία αρχή, καμία απαγόρεψη, και από καμία επίσης κινδυνολογία. Δεν συνέβη το παραμικρό, και απλά η ένταση υπήρχε επειδή δεν άφηνε η αστυνομία να μπει ο κόσμος μέσα.

Το παιχνίδι το πήρε δίκαια ο Ηρακλής, επειδή είχε την ποιότητα του Περόνε, αλλά από εκεί και πέρα υπήρχαν φάσεις και από τις δυο πλευρές, με σπουδαιότερη αυτή του Γιάννη Παπαδόπουλου που κατέληξε το πλασέ του στο δοκάρι. Ο Απόλλων από την άλλη είχε την καλύτερη του στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο σε σουτ του Μπρίτο που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Καχριμάν.

Η στιγμή έφτασε στο 84' λεπτό, όταν και ο Περόνε με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκόρ για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι πήραν μεγάλη βαθμολογική ανάσα, αλλά ψυχολογία για την συνέχεια. Η ομάδα του Τροϊζι όμως θέλει και άλλους πόντους ώστε να μπει στην 8αδα και να φύγει από τις περιπέτειες σε περίπτωση αναδιάρθρωσης.

Τα διοικητικά είναι σε εξέλιξη, και σε μεγάλη ανησυχία, καθώς περιμένουν τις νέες υποσχέσεις Βασιλειάδη να υλοποιηθούν, όμως τα έξοδα τρέχουν, παρόλο που πέρασε η τροπολογία.

Υ.Γ: Τα δυο μέτρα και τα δυο σταθμά ισχύουν πάντα, αλλά πάντα αυτός που είναι οικονομικά ισχυρός έχει και την κατάλληλη προπαγάνδα. Σήμερα στην Καλαμαριά όλη η αστυνομία της πόλης, και στην Ξάνθη παρέλαση.

Υ.Γ 1: Κάνε κάνα αφιέρωμα και μην γράφεις για Ηρακλή, κούρνιασε δίπλα από πουθενά αλλού. Πρόσεχε μην κλείσεις και κάνα άλλο σάιτ.

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ