ΔΙΚΑΙΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

ΔΙΚΑΙΑ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

Εχθές έγινε ο αγώνας  μεταξύ των Πλατανια και του Απόλλων Πόντου στα Περιβόλια Χανίων για την 19η αγωνιστική της Football Lrague, με νικήτρια αμάδα του Πλατάνια, ενώ ο Απόλλων δίκαια διαμαρτύρεται για τις αποφάσεις του ρέφερι του αγώνα. 


Ο Πλατανιάς μπήκε δυνατά, και έδειξε ότι ήθελε την νίκη, ενώ ο Απόλλωνας είχε μια καλή αμυντική γραμμή, και στο 5΄ η ομάδα των Χανίων χάνει μια διπλή ευκαιρία με τους Μπιανκονι και Λουκινα, αλλά ο Θεοδωροοπουλος ήταν εκεί.
Ενώ λίγα λεπτά ο Γεωργιάδης έκανε ένα σουτ αλλά δεν ανησύχησε τον Βασιλειαδη.
Και μετά από αυτό ο Πλατανιάς κάνει μια αντεπίθεση με διαδοχικές επιθέσεις για να κάνει το γκολ, αλλά οι Πόντιοι δεν αφήνουν να γίνει αυτό.
Και στο 31΄ ένα λάθος της άμυνας, η μπάλα φτάνει στον  Μπιαγκονι που με σουτ νικα τον Θεοδωροπουλο, και δίνει προβάδισμα στον Πλατανια.
Ενώ η απάντηση ήρθε γρήγορα με από ένα λεπτό, από την σέντρα του Γιάννη Καλαιτζιδη και την Κεφαλιά του Οσμαν Σουντουρα που φέρνει το σκορ στα ίσα.
Και κάπως έτσι τελειώνει τα ημίχρονο με τις δυο ομάδες ισόπαλες.


Στο δεύτερο μέρος και οι δυο ομάδες είχαν καλές φάσεις και έγινε ένα καλό παιχνίδι Πλατανιάς ευτύχισε να κάνει δυο γκολ με τον Μπιανκονι και Μποσετι και να κάνει το  σκορ 3 - 1, αλλά και ρέφερι να ειναιν σε κακή μέρα ώστε να μην δίνει τα σωστά σφυρίγματα, και ο Απόλλων να φωνάζει για αυτό.
Ενώ Πλατανιάς έπαιζε με 10 παίκτες για αρκετό διάστημα αφού αποβλήθηκε ο Καραγκούνης.


ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ