Ο Α.Σ. Καστοριάς, κόντρα στον ουραγό και καταδικασμένο σε υποβιβασμό Εθνικό. - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Ο Α.Σ. Καστοριάς, κόντρα στον ουραγό και καταδικασμένο σε υποβιβασμό Εθνικό.

Τη νίκη που υπό προϋποθέσεις θα τον φέρει αργά το απόγευμα του Σαββάτου εντός της 5αδας του βαθμολογικού πίνακα, θα επιδιώξει να κατακτήσει αύριο Σάββατο στο «Παναγιώτης Σαλπέας» του Πειραιά ο Α.Σ. Καστοριάς, κόντρα στον ουραγό και καταδικασμένο σε υποβιβασμό Εθνικό.
Το συγκρότημα του Νίκου Καραγιάννη θαρρώ πως αν επιδείξει το σοβαρό του πρόσωπο και στα 40 λεπτά του παιχνιδιού και δεν υποτιμήσει τον αντίπαλο, και πως να το κάνει άλλωστε καθώς μιλάμε για έναν σύλλογο με βαριά φανέλα, δε θα έχει κανένα πρόβλημα να επικρατήσει.
Από την άλλη ο ιστορικός Εθνικός βιώνει μια χρονιά θα έλεγα μαρτύριο. Κάτι που λίγο πολύ αναμενόταν, αν σκεφτεί κανείς το πως ξεκίνησε ετούτη η σεζόν για τους «κυανόλευκους» με την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα της Α2 να οριστικοποιήτε τελευταία στιγμή και την στελέχωση του ρόστερ να γίνεται περί τα μέσα Σεπτεμβρίου, λίγες μόλις μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Με μία νίκη λοιπόν σε 23 αγωνιστικές, οι Πειραιώτες έχουν αρχίσει ήδη να καταστρώνουν τα πλάνα τους για την νέα αγωνιστική περίοδο που θα τους βρει να αγωνίζονται στη Β' Εθνική κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.
Υγ: Ο Α.Σ. Καστοριάς διατηρεί μια δυσμενή παράδοση όταν επισκέπτεται για την Α2 το λεκανοπέδιο της Αττικής. Σε δεκατρείς (13) έως σήμερα επισκέψεις της ομάδας μας σε Αθήνα και Πειραιά, μετράμε 10 ήττες και μόλις τρεις (3) νίκες.
#KastoriaBC 🏀 #BasketBall #A2

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ