"Θέλουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται" - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

"Θέλουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται"

Oι δύο Αμερικανίδες του γυναικείου βόλεϊ του ΠΑΟΚ,Αλέξις Γκόβαν και Τζέσικα Τζάκσον μίλησαν στο πλαίσιο της Media Day  που διοργανώνει ο ΑΣ ΠΑΟΚ κάθε εβδομάδα.
Αναλυτικά όσα είπαν:
 Για τη σημασία της νίκης απέναντι στον Ηρακλή η Αλέξις Γκόβαν σχολίασε:
«Ήταν μια σημαντική νίκη, γιατί προερχόμασταν και από μία «βαριά» ήττα απέναντι στον Ολυμπιακό, όμως αντιδράσαμε και παίξαμε αρκετά καλά απέναντι στον Ηρακλή».
Από την πλευρά της, η Τζέσικα Τζάκσον συμπλήρωσε:
«Τη χρειαζόμασταν πάρα πολύ αυτή τη νίκη για να ξεπεράσουμε το ό,τι συνέβη στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Η άνετη επικράτηση επί του Ηρακλή μας έδωσε αυτοπεποίθηση, αλλά και κίνητρο για να συνεχίσουμε ανάλογα και στα επόμενα παιχνίδια».
Για την επικείμενη αναμέτρηση με τη Δάφνη, η Γκόβαν είπε:
«Είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η Δάφνη είναι μία από τις ομάδες που είναι κοντά βαθμολογικά με εμάς και παλεύει και αυτή για να μπει στα playoffs. Θυμόμαστε από το παιχνίδι του πρώτου γύρου που δώσαμε στη Θεσσαλονίκη πως είναι μία δύσκολη αντίπαλος και αναμένουμε μία δυνατή αναμέτρηση».
Από την πλευρά της η Τζάκσον τόνισε πως τόσο η αναμέτρηση με τη Δάφνη, όσο και αυτή με τη Νίκη Λευκάδας θα κρίνουν πολλά για τη μάχη της εισόδου στα playoffs:
«Και τα δύο παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Ξέρουμε πως και οι δύο ομάδες διαθέτουν εξίσου έμπειρες Αμερικανίδες παίκτριες, αλλά και καλές Ελληνίδες και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα γιατί είναι ματς που θα κρίνουν τις θέσεις στην κανονική διάρκεια και την είσοδο στα playoffs».
Και οι δύο παίκτριες συμφώνησαν πως τα παιχνίδια που απομένουν είναι σαν «τελικοί» για τον ΠΑΟΚ:
«Όλα τα παιχνίδια και αυτά που προηγήθηκαν και αυτά που ακολουθούν ήταν κάτι σαν τελικοί για εμάς και πρέπει να τα κερδίσουμε. Οφείλουμε να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένες. Σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου απέναντι στη Δάφνη, ένα από τα πλεονεκτήματα μας είναι ότι γνωριζόμαστε καλύτερα σαν σύνολο. Έχουμε παρακολουθήσει σε βίντεο τα τελευταία παιχνίδια της Δάφνης και πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμες να κερδίσουμε ξανά».
Τέλος, για το αν περίμεναν πως ο ΠΑΟΚ θα είναι αυτή τη στιγμή στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας:
«Η θέση στην οποία βρισκόμαστε τώρα, ήρθε μέσω της ομαδικής μας δουλειάς. Θέλουμε να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται, έχουμε τον ίδιο στόχο όλες μαζί και παλεύουμε γι’ αυτό».

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ