LEEDS UTD: ΤΑ... ΑΠΟΝΕΡΑ ΤΟΥ SPYGATE ΚΑΙ Η ΑΧΤΙΔΑ ΦΩΤΟΣ - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ

ΕΔΩ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΓΝΩΜΗ (ΓΝΩΜΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ)

Breaking

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

LEEDS UTD: ΤΑ... ΑΠΟΝΕΡΑ ΤΟΥ SPYGATE ΚΑΙ Η ΑΧΤΙΔΑ ΦΩΤΟΣ

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τις αρχές Ιανουαρίου, όταν παράλληλα με την ίσως κορυφαία εμφάνιση της χρονιάς και τη νίκη με 2-0 απέναντι στην Derby County στο Elland Road, διέρρευσε η περίφημη ιστορία κατασκοπείας στην τελευταία προπόνηση της Derby County πριν από την εν λόγω αναμέτρηση από άνθρωπο του επιτελείου του Marcelo Bielsa, o οποίος απομακρύνθηκε από την τοπική αστυνομία αν και στην πράξη όπως αποδείχτηκε, δεν παραβίασε το χώρο του προπονητικού κέντρου, αλλά στεκόταν έξω από αυτό με κυάλια.


Η ιστορία αυτή που πήρε την επωνυμία Spygate και απασχόλησε τα μέσα αλλά και την ομάδα μας για περίπου ένα μήνα μέχρι να ανακοινωθεί η ετυμηγορία της ομοσπονδίας για την τιμωρία (αν και επίσημα δεν παραβιάστηκε κάποιος κανόνας πέραν του... καθωσπρεπισμού), φαίνεται πως επηρέασε σημαντικά και την απόδοση εντός του γηπέδου. Ενώ οι παίκτες του Marcelo Bielsa βρέθηκαν στην κορυφή με ένα σερί επτά νικών από τα τέλη Νοεμβρίου μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου και κερδίζοντας την ομάδα του Frank Lampard έδειξαν πως η απευθείας άνοδος βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ, η συνέχεια ήταν μάλλον προβληματική. Ενδεικτικά, μέχρι και πριν την αναμέτρηση με την West Bromwich Albion, σε 7 αναμετρήσεις ο απολογισμός ήταν μόλις 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες με τέρματα 9-10, με την εικόνα της ομάδας να φαίνεται άκρως προβληματική, με αποκορύφωμα την ήττα με 1-3 από την πολύ ανώτερη εκείνο το βράδυ άμεση ανταγωνίστρια για την άνοδο Norwich City, αλλά και το 1-0 από την προερχόμενη από 6 σερί ήττες και μόλις 19η QPR.
Φαίνεται όμως πως τόσο ο Marcelo Bielsa όπως και οι παίκτες του είναι αποφασισμένοι να αποδείξουν για ποιο λόγο θεωρήθηκαν μεγάλο φαβορί για την άνοδο και ξεκίνησαν από αυτήν την Παρασκευή, σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, το οποίο έληξε με ένα εμφατικό 4-0 απέναντι στην 4η του βαθμολογικού πίνακα West Bromwich Albion με πολύ καλή εμφάνιση που συνοδεύτηκε από αποτελεσματικότητα!
Ευχή όλων μας λοιπόν είναι αυτή η μεγάλη εμφάνιση να αποτελέσει το εφαλτήριο για μια πορεία πρωταθλητισμού, η οποία θα φέρει ξανά την ομάδα μας στα σαλόνια της Premier League!

ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ